Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
12 квітня 2020 р. Під час проповіді. Кадр з відео «12 каналу».
Проповідь архієрея: лице закриваємо, душу перед Богом відкриваємо Після Богослужіння на Вербну неділю в кафедральному соборі Святої Трійці митрополит Луцький і Волинський виголосив проповідь, у якій закликав до щирої віри в умовах карантину.
12 квітня 2020 р.
7 квітня 2020 р. Під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: усе, що стається в житті, перетворіть на благо Про позитивний погляд на обставини, які нас оточують, говорив митрополит Луцький і Волинський у проповіді на завершення Богослужіння...
8 квітня 2020 р.
6 квітня 2020 р. Всенічна у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей дарував квіти з нагоди Благовіщення Митрополит Луцький і Волинський Михаїл дарував троянди усім дівчатам та жінкам у кафедральному соборі Святої Трійці на Всенічній напередодні Благовіщення.
7 квітня 2020 р.
3 квітня 2020 р. Передача засобів захисту. Світлини з архіву Миколи Буліги.
Віра без діл мертва і в час карантину? Митрополит Луцький і Волинський Михаїл та благодійники передали медикам засоби індивідуального захисту.
3 квітня 2020 р.
29 березня 2020 р. Під час проповіді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей: не давайте хворіти душі, аби не хворіти тілу Митрополит Луцький і Волинський Михаїл наголосив на важливості духовного здоров’я під час проповіді на завершення Божественної літургії в кафедральному соборі Святої Трійці.
30 березня 2020 р.
Протоієрей Анатолій Александрук
Архієрей привітав декана Свято-Димитрівського округу з ювілеєм Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив літургію у соборі Великомученика Димитрія Солунського з нагоди 60-річчя протоієрея Анатолія Александрука.
27 березня 2020 р.
Кадр з відео Богдана Климчука.
Владика Михаїл – про богослужіння в умовах карантину Митрополит Луцький і Волинський в інтерв'ю інтернет-проєкту «АПоговориТИ» (сайт t1.ua) розповідав про карантинні заходи у храмах єпархії.
26 березня 2020 р.
22 березня 2020 р. Під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: споглядаючи на хрест – укріпляємось у вірі У третю неділю Великого посту, хрестопоклонну, митрополит Луцький і Волинський Михаїл говорив про велику любов, яку символізує животворчий хрест...
22 березня 2020 р.
15 березня 2020 р. Під час проповді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: не втрачайте віру У 2-гу неділю Великого посту митрополит Луцький і Волинський говорив про роль віри у житті людини.
15 березня 2020 р.
13 березня 2020 р. Урочисті заходи з нагоди Дня українського добровольця. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку відзначили День українського добровольця З нагоди цієї дати відбулися заходи за участю митрополита Луцького і Волинського Михаїла та іншого духовенства єпархії.
14 березня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери