Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Вронський Олександр, священик
Священик Олександр Вронський
22 травня 2020 р. Скорботні заходи у Луцьку. Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Пом’янули загиблих на Донеччині воїнів-волинян У день Миколая Чудотворця священнослужителі взяли участь у скорботних заходах із нагоди шостої річниці загибелі волинських бійців 51-ї ОМБР під Волновахою...
24 травня 2020 р.
4 травня 2020 р. Зображення святого Юрій Переможця. Світлини з архіву протоієрея Олександра Вронського.
Луцьких авіаторів захищатиме Юрій Переможець 204-та бригада тактичної авіації отримала подарунок від луцької художниці Таїсії Липницької – витвір мистецтва із традиційним зображенням святого Юрія Переможця.
6 травня 2020 р.
Храм Преподобного Іова Почаївського
Волинські храми продовжують допомагати нужденним Парафія Преподобного Іова Почаївського (бульв. Дружби народів, 16) організувала допомогу для тих, хто опинився у скруті через карантин.
3 квітня 2020 р.
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про іконошанування У 19-му випуску щотижневої програми говоритиме протоієрей Олександр Вронський, настоятель парафії Преподобного Йова Почаївського в Луцьку...
5 березня 2020 р.
20 лютого 2020 р. Вшанування памяті Небесної Сотні. Світлини з сайта suspilne.media
У Луцьку молитовно вшанували Небесну сотню Військові капелани єпархії взяли участь у щорічному відзначенні Дня пам’яті загиблих на Майдані учасників Революції гідності...
20 лютого 2020 р.
12 грудня 2019 р. Під час презентації книги. Світлини з сайта Volynnews.com.
У музеї обговорювали книгу про капеланів Нове видання Українського інституту національної пам'яті «Капелани. На службі Богу і Україні» презентували в актовій залі Волинського краєзнавчого музею.
13 грудня 2019 р.
5 грудня 2019 р. Під  час презентації книги. Світлини Українського інституту національної пам'яті.
Капелани поділилися досвідом служіння У Києві відбулася презентація книги «Капелани. На службі Богу і Україні», у якій взяли участь протоієрей Михайло Бучак та протоієрей Олександр Вронський.
6 грудня 2019 р.
19 жовтня 2019 р. Під час Богослужіння в Салоніках. Світлина з архіву Василя Рудніцького
Визнання Елладської церкви: як реагують волиняни У нашій єпархії уважно стежать за історичними церковними подіями й, по можливості, беруть у них участь.
20 жовтня 2019 р.
10 вересня 2019 р. Під час Богослужіння у луцькому храмі Преподобного Іова Почаївського. Світлина інформаційної служби єпархії.
Митрополит очолив празник луцького храму З нагоди престольного свята владика Михаїл відвідав парафію Преподобного Іова Почаївського у Луцьку (бульв. Дружби народів, 16) й очолив Божественну літургію...
10 вересня 2019 р.
31 серпня 2019 р. Престольне свято луцької парафії Ікони Божої Матері «Всецариці». Світлина інформаційної служби єпархії.
Луцьк: відзначили храмове свято на фундаменті церкви Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив престольний празник парафії Ікони Божої Матері «Всецариця» (вул. Тимірязєва, 1).
1 вересня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери