Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВронський Олександр, священикКапелани поділилися досвідом служіння
Новини

Капелани поділилися досвідом служіння

У Києві відбулася презентація книги «Капелани. На службі Богу і Україні», у якій взяли участь головний військовий капелан єпархії протоієрей Михайло Бучак та військовий священник протоієрей Олександр Вронський.

Під час представлення альманаху душпастирі поділилися із присутніми своїм досвідом несення капеланської служби. Адже їх розповіді теж опубліковано в цій книзі. Як розповів о. Олександр, минулого року представники Інституту національної пам’яті взяли у капеланів інтерв’ю, зокрема в нього та о. Михайла, й на основі цих свідчень написали книгу.

Організували захід Український інститут національної пам’яті та Синодальне управління військового духовенства. Презентація відбулась у приміщенні Київської православної богословської академії.

Книга «Капелани. На службі Богу і Україні» містить спогади військових священнослужителів різних конфесій, які від початку війни на сході України здійснювали душпастирське служіння серед наших воїнів. Укладачі книги – співробітниці Інституту Тетяна Ковтунович і Тетяна Привалко.

6 грудня 2019 р.
Інші новини за рубриками: Міжконфесійні контакти, Церква і держава, Капеланська служба єпархії, Протоієрей Михайло Бучак, Священик Олександр Вронський
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери