Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
Судова перемога парафії у Шеплі Луцький міськрайонний суд відмовився задовольнити вимогу священника Московського патріархату, який раніше був настоятелем храму в с. Шепель Луцького районного деканату.
16 липня 2021 р.
Світлини з фейсбук сторінки Ігоря Поліщука
У Луцьку буде пам’ятний знак «Десять Божих Заповідей»? Протоієрей Петро Стеблина, настоятель парафії Святителя Феодосія Чернігівського в обласному центрі, взяв участь у черговому засіданні Луцької ради церков...
11 липня 2021 р.
4 липня 2021 р. У Пляшевій. Світлини з сайта pomisna.info.
На Козацьких могилах У неділю Всіх святих землі української митрополит Луцький і Волинський Михаїл служив у Свято-Георгіївському чоловічому монастирі с. Пляшева на Рівненщині.
5 липня 2021 р.
3 липня 2021 р. Світлина інформаціної служби єпархії.
Смолява: архієрей освятив пам’ятник Іванові Богуну У цьому селі Горохівського деканату митрополит Луцький і Волинський Михаїл звершив чин освячення барельєфа козацькому полководцеві ...
4 липня 2021 р.
2 липня 2021 р. Нацполіція. Світлина інформаційної служби єпархії.
Cвященнослужителі привітали поліцейських З нагоди 6-ї річниці створення Національної поліції відбулися урочисті заходи, у яких взяв участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
2 липня 2021 р.
28 червня 2021 р. Встановлення флагштока біля храму Благовіщення Пресвятої Богородиці у с. Раків Ліс. Світлини з архіву протоієрея Миколи Смолярчука.
Раків Ліс: біля церкви майорітиме знамено До 25-річниці Конституції України на подвір’ї храму Благовіщення Пресвятої Богородиці у цьому селі Камінь-Каширського деканату встановили флагшток і підняли Державний Прапор.
30 червня 2021 р.
28 червня 2021 р.  День Конституції. Світлини інформаційної служби єпархії.
25-річчя Основного Закону З нагоди ювілею прийняття Конституції України відбулися святкові заходи, у яких взяло участь духовенство єпархії.
28 червня 2021 р.
23 червня 2021 р. Зустріч деканів з головою луцької РДА. Світлина з сайта lutskadm.gov.ua.
Луцькі декани зустрілися з місцевою владою Голова Луцької РДА Володимир Кец провів зустріч із десятьма деканами колишніх Горохівського, Ківерцівського, Луцького та Маневицького та Рожищанського р-нів.
24 червня 2021 р.
Свытлина з сайта suspilne.media
У єпархії спом’янули жертв Другої світової У День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні духовенство єпархії відправило панахиди та взяло участь у заходах...
23 червня 2021 р.
17 червня 2021 р. Вітання медиків. Кадр з сюжету Андрія Гнатюка
Привітали медиків з професійним святом Напередодні Дня медичного працівника духовенство висловило подяку «людям у білих халатах».
19 червня 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери