Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
23 червня 2018 р. Вшанування жертв Луцької тюрми. Світлини інформаційної служби єпархії.
В єпархії молилися за в’язнів, розстріляних НКВС Із приводу чергової річниці знищення органами НКВС в’язнів на початку німецько-радянської війни відбулися скорботні заходи та богослужіння.
24 червня 2018 р.
20 червня 2018 р. Засідання колегії ОДА. Світлина з сайту voladm.gov.ua.
Владика Михаїл – у складі колегії ОДА Митрополит Луцький і Волинський уперше взяв участь у засіданні колегії обласної державної адміністрації.
21 червня 2018 р.
8 червня 2018 р. Відвідини «Волинської світлиці» у Києві. Світлини з сайту volyniany.org.ua.
Архієрей відвідав «Волинську світлицю» у Києві Митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив візит до офісу Міжнародного громадського об'єднання «Волинське Братство» (вул. Ярославів Вал, 10б).
11 червня 2018 р.
1 червня 2018 р. Телемарафон «Поспішаймо робити добро». Кадр із відео «12 каналу».
Архієрей – на дитячому телемарафоні Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у відкритті 30-го телемарафону «Поспішаймо робити добро».
1 червня 2018 р.
1 червня 2018 р. Перший молитовний сніданок Волині. Світлина інформаційної служби єпархії.
Перший молитовний сніданок на Волині У новому для нашого краю заході взяв участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл, інше духовенство та вірні єпархії.
1 червня 2018 р.
30 травня 2018 р. Публічна лекція архімандрита Кирила (Говоруна). Світлини з сайту vpba.org.
У Луцьку відбулася лекція архімандрита Кирила (Говоруна) Духовенство, викладачі та студенти ВПБА взяли участь у публічній лекції та презентації книги відомого богослова й науковця із США.
31 травня 2018 р.
28 травня 2018 р. Патріарх Філарет в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Свято луцького собору – з Патріархом Філаретом (оновлено, додано відео) Сьогодні, в День Святого Духа, відбулося урочисте відзначення храмового празника кафедрального собору Святої Трійці. Божественну Літургію з цієї нагоди очолив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет...
29 травня 2018 р.
Протоієрей Віталій Собко та священик Роман Кобрій у Музеї Волинської ікони. Світлина з архіву священика Романа Кобрія
Луцьк: відкрито виставку «Імена, написані на небесах» Представники єпархії взяли участь у відкритті виставки іменних образів XVII–XIX ст., яку організував Музей волинської ікони до Міжнародного дня музеїв, присвятивши 25-річчю цього закладу.
15 травня 2018 р.
Помолімося за дощі й цьогорічний урожай Митрополит Луцький і Волинський Михаїл закликав священнослужителів і мирян єпархії вознести молитви, щоб Господь милостиво послав землі й людям «добре поліття і дощі своєчасні для врожаю».
12 травня 2018 р.
10 травня 2018 р. В кафедральному соборі. Світлина інформаційної служби єпархії
У Луцьку відзначили день народження керуючого єпархією Митрополит Луцький і Волинський Михаїл з нагоди свого 52-річчя очолив Божественну Літургію і подячний молебень у кафедральному соборі Святої Трійці...
10 травня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери