Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
24 серпня 2020 р. На День Незалежності. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство єпархії святкує День Незалежності З нагоди головного державного свята в деканатах єпархії відбулися урочистості за участю священнослужителів та мирян єпархії...
24 серпня 2020 р.
Кафедральний собор: архієрей очолив свято Преображення У день Преображення Господнього митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в кафедральному соборі Святої Трійці.
19 серпня 2020 р.
Свято Першого Спаса у кафедральному соборі У день Винесення чесних древ животворчого хреста Господнього і вшанування мучеників Маккавеїв у храмах єпархії відбулися святкові Богослужіння...
14 серпня 2020 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці 26 липня 2020 р.
Владика Михаїл прокоментував теракт у Луцьку Митрополит Луцький і Волинський закликав подякувати Господу за те, що зберіг людські життя під час інциденту в обласному центрі.
27 липня 2020 р.
5 липня 2020 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії
Проповідь архієрея: у яких одиницях вимірюєте гріх? Немає важчого і легшого гріха, пояснював архіпастир у своєму казанні на завершення Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці у неділю 4-ту після П’ятдестниці.
5 липня 2020 р.
2 липня 2020 р. Інавгураційна промова митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Світлина інформаційної служби єпархії.
Очільник єпархії отримав найвищу відзнаку «політехніки» Відбулася інавгурація митрополита Михаїла як почесного доктора (Doctor Honoris Causa) Луцького національного технічного університету.
2 липня 2020 р.
28 червня 2020 р. Під час проповіді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: у житті повинна панувати любов Про християнські цінності говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час казання на завершення недільної Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.
28 червня 2020 р.
15 червня 2020 р. Троянди біля кафедрального собору Святої Трійці у Луцьку.
Біля луцького собору буяє тисяча троянд (оновлено) На території кафедрального собору Святої Трійці розцвів розарій.
16 червня 2020 р.
8 червня 2020 р. Престольне свято. Світлина інформаційної служби єпархії.
Престольне свято кафедрального собору Святої Трійці Божественну літургію з нагоди празника головного храму єпархії очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
8 червня 2020 р.
7 червня 2020 р. В кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Слово архієрея: приймайте благодать Святого Духа У День Святої Трійці, П’ятдесятниці, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, завершуючи Божественну літургію в кафедральному Троїцькому соборі, звернувся до вірних із проповіддю...
7 червня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери