Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКафедральний собор Святої Трійці в ЛуцькуВоїни Іван Бондарук, Сергій Доценко, Геннадій Сижук…
Новини

Воїни Іван Бондарук, Сергій Доценко, Геннадій Сижук…

Чин похорону трьох захисників у кафедральному соборі Святої Трійці обласного центру очолив декан протоієрей Микола Нецькар.

Бондарук Іван Вікторович, 1991 року народження, був призваний на військову службу за мобілізацією до складу військової частини на посаду стрільця-санітара гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу. Загинув 10 червня у с. Лобкове Василівського району Запорізької області.

Доценко Сергій Олександрович, 1980 року народження, був призваний на військову службу за мобілізацією до складу військової частини на посаду стрільця-номер обслуги десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу 2-го батальйону морської піхоти. Загинув матрос 11 червня поблизу населеного пункту Левадне Пологівського району теж на Запоріжжі.

Сижук Геннадій Сергійович, 1972 року народження, був призваний на військову службу за мобілізацією до складу військової частини на посаду стрільця-санітара 3-го єгерського відділення 2-го єгерського взводу. Загинув 10 червня біля Благодатного Бахмутського району Донецької області.

Похоронили героїв Івана та Геннадія на Алеї почесних поховань міського кладовища, біля с. Гаразджа, а Сергія – на цвинтарі с. Липляни Луцького р-ну.

16 червня 2023 р.
Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Протоієрей Микола Нецькар
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери