Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Бабій Назар, священик
Священик Назар Бабій
29 травня 2019 р. Висадка час акції «Алея життя». Світлини з сайту volynpost.com.
Священики допомагали садити «Алею життя» Біля Волинської обласної клінічної лікарні люди з пересадженими органами висадили дерева, аби висловити вдячність донорам.
31 травня 2019 р.
19 грудня 2018 р. Запалення ялинки на Театральному майдані у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
Що цікавого відбулося в єпархії на Миколая До дня особливого вшанування святителя Миколая, архієпископа Мирлікійського, чудотворця, в нашому краї відбулись урочисті Богослужіння та заходи.
21 грудня 2018 р.
16 листопада 2018 р. Під час концерту з нагоди Дня працівника сільського господарства у Волинському академічному обласному муздрамтеатрі імені Т. Г. Шевченка. Світлина з сайта lutskrada.gov.ua
Священик привітав аграріїв з професійним святом Настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона м. Луцька протоієрей Назар Бабій взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівника сільського господарства...
18 листопада 2018 р.
6 листопада 2018 р. Ікона великомучениці Варвари з частинкою мощей, що з київського Феодосіївського монастиря. Світлина інформаційної служби єпархії.
Розпочалося паломництво в медичних закладах Проща до ікони великомучениці Варвари з частинкою мощей почалася у храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона обласної клінічної лікарні.
7 листопада 2018 р.
13 червня 2018 р. В обласній лікарні. Світлина інформаційної служби єпархії
Владика привітав медиків із професійним святом Перед Днем медичного працівника митрополит Луцький і Волинський Михаїл в обласній клінічній лікарні висловив подяку «людям у білих халатах»...
14 червня 2018 р.
18 грудня 2017 р. Освята нового відділення у Волинській обласній клінічній лікарні. Кадр із відео Андрія Гнатюка
Освячено унікальне діагностичне відділення У Волинській обласній клінічній лікарні відкрили нове відділення, аналогів якому немає в жодній обласній лікарні України (охоплює всю діагностику)...
20 грудня 2017 р.
14 грудня 2017 р. Панахида біля пам'ятного знака «Жертвам Чорнобиля». Світлина з сайту volynpost.com.
У Луцьку вшанували ліквідаторів ЧАЕС Протоієреї Петро Атаманів та Назар Бабій відслужили заупокійну літію за загиблими учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
15 грудня 2017 р.
9 серпня 2017 р. У храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона при обласні клінічній лікарні.  Світлини інформаційної служби єпархії.
У храмі при лікарні освячено іконостас та образ із частинкою мощей З нагоди престольного свята митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав парафію Великомученика і цілителя Пантелеймона при обласні клінічній лікарні...
10 серпня 2017 р.
1 листопада 2016 р. Акафіст Святому Амфілохію у обласній клінічній лікарні, у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку розпочалося паломництво в медичних закладах Митрополит Луцький і Волинський Михаїл розпочав прощу з іконою преподобного Амфілохія Почаївського із частинкою його мощей в обласній клінічній лікарні.
1 листопада 2016 р.
24 жовтня 2016 р. Протоієрей Назарій Бабій освячує меморіальну дошку Віктору Чебліну. Світлини з сайту volynnews.com.
Духовенство вшанувало Віктора Чебліна Луцькі священослужителі взяли участь у пам’ятних заходах про Віктора Чебліна.
27 жовтня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери