Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБабій Назар, священикМолитовний сніданок в обласному центрі
Новини

Молитовний сніданок в обласному центрі

31 травня 2019 р. Другий молитовний сніданок на Волині. Світлина інформаційної служби єпархії. Удруге в нашому краї відбувся такий захід. У ньому взяли участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл, інше духовенство та віряни єпархії.

Сніданок розпочався зі спільної молитви «Отче наш», яку співав архієрейський хор «Оранта».

Цьогорічний захід приурочили до Дня захисту дітей. Тому під час дійства, яке провели в холі муздрамтеатру ім. Т. Шевченка, відбувся збір коштів для покупки обладнання в обласний перинатальний центр, який розпочне роботу ближчим часом.

До присутніх звернувся владика Михаїл, він наголосив на значенні любові до людини. «Коли ми говоримо про медицину, то кажемо, що в Ізраїлі добре лікують, у Німеччині добре лікують. А що таке лікування і де добре лікують? Добре там, де люблять людину і де є гарні технології. Наша Волинь і наше місто славиться багатьма напрямками медицини, і я тішуся з того, що нам не потрібно їхати на операцію в іншу країну. Набагато краще і приємніше лікувати в себе своїх. Це означає, що ми любимо Волинь і ми любимо себе», – сказав архієрей.

Учасниками молитовного сніданку були: канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, головний військовий капелан протоієрей Михайло Бучак, інші панотці, представники інших юрисдикцій, конфесій, влади та громадськості.

А напередодні, 30 травня, митрополит Михаїл взяв участь у Восьмому національному молитовному сніданку України, що відбувся в Києві.

Духовенство та миряни єпархії взяли участь і в інших заходах, приурочених до Дня захисту дітей.

2 червня 2019 р. Інші новини за рубриками: Благодійність, Священик Назар Бабій, Протоієрей Михайло Бучак, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Віктор Пушко, Протоієрей Ігор Скиба, Протоієрей Микола Цап
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери