Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Душпастир відвідав дітей із обмеженими можливостями З нагоди Міжнародного дня захисту дітей настоятель луцької парафії священик Микола Савчук побував у Волинському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
1 червня 2017 р.
31 травня 2017 р. Круглий стіл «Від конфлікту до розбудови миру: виклики і досвід регіону». Світлина з сайту eenu.edu.ua.
Священик взяв участь у круглому столі Лесиного вишу Священик Микола Савчук долучився до обговорення теми «Від конфлікту до розбудови миру: виклики і досвід регіону».
1 червня 2017 р.
Іванна Грушевська
Увага, розшукується людина! 16 травня парафіянка з селища Торчин Луцького районного деканату Іванна Грушевська, 1980 р. н., вийшла з дому й не повернулась.
1 червня 2017 р.
28 травня 2017 р.  Відкриття нового ігрового майданчика у лісі поблизу селища Люблинець Ковельського районного деканату. Світлини з архіву протоієрея Матвія Олійника
У Люблинці відкрили «Галявину дитячих мрій» Протоієрей Матвій Олійник, настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона, що в цьому селищі Ковельського районного деканату, освятив новий ігровий майданчик у лісі поблизу селища...
31 травня 2017 р.
27 травня 2017 р. У  храмі Святої Трійці, що в с. Тростянець Ківерецького деканату. Світлина з архіву ігумені Маріі (Ігнатенко)
Новий жіночий монастир запрошує на богослужіння У новоствореній обителі Покрови Пресвятої Богородиці, що в с. Тростянець Ківерецького деканату, розпочалися регулярні Відправи, на які запрошує вірних – місцевих парафіян і паломників звідусіль – намісниця ігуменя Марія (Ігнатенко)...
31 травня 2017 р.
Привітання розміщене на сайті Одеської єпархії УПЦ МП
Душпастир – про «сепаратистів у рясах» Протоієрей Матвій Олійник висловив обурення з приводу привітання керуючого Одеською єпархією УПЦ (МП) очільника Російської Федерації.
30 травня 2017 р.
28 травня 2017 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика про цифри і дати світського й церковного життя У сьому неділю після Пасхи митрополит Луцький і Волинський у кафедральному соборі Святої Трійці виголосив проповідь про плин часу в бутті християнина.
30 травня 2017 р.
28 травня 2017 р. Чин освячення наріжного каменя новобудованої церкви Святого Духа в селі Рудка-Козинська Рожищанського деканату. Світлини інформаційної служби єпархії.
У Рудці-Козинській закладено капсулу в підмурівок храму Чин освячення наріжного каменя новобудованої церкви Святого Духа в цьому селі Рожищанського деканату здійснив митрополит Луцький і Волинський Михаїл...
29 травня 2017 р.
23 травня 2017 р. Телепередача «Що каже священик». Кадр із відео інформаційної служби єпархії
Староста собору розповів, як потрібно молитися Клірик кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Володимир Подолець у черговій телепередачі «Що каже священик» розповів про молитву і її значення...
28 травня 2017 р.
26 травня 2017 р. Освячення меморіальної дошки в с. Гірка Полонка. Світлини з архіву протоієрея Володимира Присяжнюка
Останній дзвоник: освячення пам’ятних знаків загиблим бійцям Душпастирі луцького районного деканату в день останнього дзвоника не лише благословили випускників шкіл, а й освятили меморіальні дошки спочилим героям на фасадах навчальних закладах...
27 травня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери