Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
9 серпня 2018 р. Привітання колективу Волинського онкодиспасеру з нагоди 70-річчя закладу. Світлина з сайта volynnews.com.
Декан Луцька привітав онкодиспансер із ювілеєм Луцький міський благочинний протоієрей Михайло Онищук взяв участь в урочистих заходах із нагоди 70-річчя Волинського онкодиспансеру.
10 серпня 2018 р.
Як волиняни заспівали Гімн у Києві (оновлено) Відео, на якому духовенство єпархії виконує Державний Гімн України біля пам’ятника князеві Володимиру,менше ніж за дві доби набрало більше 560 тис. переглядів та 21 тис. поширень...
30 липня 2018 р.
Відтерміновано встановлення комерціних вузлів обліку газу Управління єпархії звертає увагу, що облаштування комерційних вузлів обліку газу засобами дистанційної передачі відтерміновано до травня 2019 року...
19 липня 2018 р.
11 липня 2018 р. Заходи присвячені пам’яті жертв україно-польського протистояння. Світлини з сайтів Volga.lutsk.ua i Volynua.com
На Волині згадали жертв україно-польського протистояння Відбувся круглий стіл «Волинь-43», у якому взяли участь представники духовенства...
13 липня 2018 р.
6 липня 2018 р. Вшанування розстріляних поляками українців у с. Рудка-Козинська. Світлини з сайту vvolynpost.com
Рудка-Козинська: пом’янули українських селян, убитих поляками У цьому селі Рожищанського деканату вшанували жертв польсько-українського конфлікту часів Другої світової війни.
8 липня 2018 р.
3 липня 2018 р. Урочисті заходи з ноги чергової річниці створення Нацполіції. Світлини інформаційної служби єпархії.
Духовенство єпархії привітало поліцейських З нагоди 3-ї річниці створення Національної поліції України митрополит Луцький і Волинський Михаїл та віце-канцлер, старший капелан єпархії ...
3 липня 2018 р.
1 липня 2018 р. Панахида за загиблим бійцем Андрієм Волосом. Світлини інформаційної служби  єпархії.
У Луцьку попрощалися із загиблим бійцем (оновлено) Воїна 24-бригади Андрія Волоса молитовно вшанували в кафедральному соборі Святої Трійці. Заупокійну літію очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
3 липня 2018 р.
30 червня 2018 р. Вшанування пам'яті загиблого священика від рук червоного партизана. Світлини інформаційної служби єпархії.
Хотешів: відкрили пам’ятник убитому в храмі священикові Митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив чин освячення пам’ятника на могилі священика Олександра Білецького, який загинув 1943 р. від кулі червоного партизана прямо в церкві.
1 липня 2018 р.
26 червня 2018 р. Подяка міського голови. Світлина з сайту volynnews.com.
Диякону вручили подяку міського голови Клірик парафії Великомученика та цілителя Пантелеймона, що в Луцьку, диякон Володимир Курков отримав подяку міського голови обласного центру.
27 червня 2018 р.
26 червня 2018 р. Урочистості з нагоди Дня Конституції України. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство взяло участь у заходах до Дня Конституції З нагоди 22-ї річниці прийняття Основного Закону України в деканатах єпархії відбулися святкові дійства.
27 червня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери