Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
8 жовтня 2019 р. Під чс освячення приміщення «12 каналу». Світлини інформаційної служби єпархії.
Освятили приміщення «12 каналу» Митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив чин освячення приміщення місцевого телеканалу в обласному центрі.
9 жовтня 2019 р.
4 жовтня 2019 р. Урочисті заходи в Палаці культури Луцька. Світлини з архіву священника Олександра Вронського
Капелани привітали бійців Севастопольської бригади З нагоди річниці створення 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації в Палаці культури обласного центру відбулись урочисті заходи...
7 жовтня 2019 р.
Протоієрей Володимир Труш
Капелана нагороджено грамотою облради Військовому священникові, настоятелю парафії Йоана Предтечі в Луцьку протоієрею Володимирові Трушу вручили почесну грамоту обласної ради...
2 жовтня 2019 р.
Храм Івана Богослова у Луцькому замку
У день Луцька жертвували на реставрацію храму У численних заходах, що відбулися в обласному центрі у рамках святкування, була й духовна складова.
10 вересня 2019 р.
Василь Стус
У луцькому соборі молилися за Василя Стуса У кафедральному соборі Святої Трійці відбулася заупокійна літія по Василеві Стусу з нагоди чергової річниці його відходу у вічність.
5 вересня 2019 р.
5 вересня 2019 р. Похорон Олександра Білоуса. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку перепоховали вбитого в 2014 році воїна На рідній землі знайшов останній спочинок військовослужбовець батальйону «Айдару» Олександр Білоус.
5 вересня 2019 р.
29 серпня 2019 р. Заупокійна літія перед пам’ятним фотостендом «Герої Небесної сотні – Загинули за єдність України». Очолює митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство й миряни єпархії вшанували загиблих під Іловайськом 29 серпня, в День пам’яті захисників України, в деканатах відбулися заупокіні богослужіння за тих, хто віддав життя за незалежність і цілісність нашої Батьківщини...
29 серпня 2019 р.
24 серпня 2019 р. Головний військовий капелан єпархії протоієрей Михайло Бучак з грамотою ВРУ . Світлини з архіву отця Михайла.
У ВРУ відзначили капелана з Волині Головний військовий священник нашої єпархії протоієрей Михайло Бучак отримав грамоту Верховної Ради України.
25 серпня 2019 р.
24 серпня 2019 р. День Незаженості. Світлини інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила День Незалежності України У Луцьку та інших деканатах духовенство й миряни взяли участь у богослужіннях і заходах з нагоди 28-ї річниці головного національного свята.
25 серпня 2019 р.
22 серпня 2019 р. Біля фотостенду загиблих героїв на Театральному майдані. Світлина інформаційної служби єпархії
Луцьк: вшанували загиблих працівників МВС У кафедральному соборі Святої Трійці відбулася заупокійна літія за службовцями органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні обов’язків...
22 серпня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери