Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Святополк (Канюка), ігумен
Ігумен Святополк (Канюка)
5 січня 2017 р. У луцькому жіночому храмі Святителя Василія Великого. Світлина інформаційної служби єпархії.
У луцькому монастирі відбувся чернечий постриг Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив Божественну Літургію та чин монашого постригу в жіночому монастирі Святителя Василія Великого, що в обласному центрі.
5 січня 2017 р.
Хресна хода до місця розстрілу в'язнів Луцької тюрми. Світлина інформаційної служби єпархії.
У єпархії вшанували в’язнів, розстріляних НКВС Священнослужителі й миряни взяли участь у богослужіннях та скорботних заходах із приводу чергової річниці знищення органами НКВС в’язнів на початку німецько-радянської війни.
24 червня 2016 р.
11 квітня 2016 р. Ченці, викладачі й вихованці Волинської православної богословської академії та миряни прибирають біля Замкового Свято-Архангельського чоловічого монастиря в Луцьку. Світлина з архіву обителі.
Керуючий єпархією звернувся до волинян щодо громадської толоки (уточнено) У зверненні митрополит Михаїл заохочує краян «відгукнутися на заклик очільників влади, керівників організацій, підприємств і вийти на загальне прибирання».
15 квітня 2016 р.
8 березня 2016 р. Посадка лісу поблизу села Гайове Ківерецького деканату. Світлини з архіву диякона Андрія Марцинюка
Ченці Замкової обителі садили ліс Монахи луцького Свято-Архангельського Замкового монастиря долучились до насадження хвойних дерев поблизу села Гайове Ківерецького деканату...
9 березня 2016 р.
Група Замкового Свято-Архангельського чоловічого монастиря у Луцьку у фейсбуці
Замкова обитель створила групу у «Фейсбуці» Замковий Свято-Архангельський чоловічий монастир у Луцьку з благословіння його намісника ігумена Святополка (Канюки) відкрив у соціальній мережі свою групу, повідомив інформаційній службі єпархії координатор проекту диякон Андрій Марцинюк...
29 лютого 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери