Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
На Волині громади МП активніше долучаються до ПЦУ З отриманням Томосу щораз більше приходів Московського Патріархату бажають возз’єднатися в Православній Церкві України...
15 січня 2019 р.
Патріарший і синодальний Томос надання автокефального церковного устрою Православній Церкві України
АНОНС: Президент України і Томос – у Луцьку 15 січня об 11.30 у кафедральному соборі Святої Трійці відбудеться молитва за Україну, в якій братиме участь Президент України Петро Порошенко.
14 січня 2019 р.
Січневе число «Волинських єпархіальних відомостей»
Перший у ПЦУ номер єпархіальної газети Вийшло друком січневе число «Волинських єпархіальних відомостей», уже як часопису Православної Церкви України.
11 січня 2019 р.
Собор Пресвятої Богородиці
Церковний календар: що відзначаємо 8 січня Цього дня – Собор Пресвятої Богородиці, храмовий празник двох парафій нашої єпархії та інші церковні дати.
7 січня 2019 р.
19 грудня 2018 р. Запалення ялинки на Театральному майдані у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
Що цікавого відбулося в єпархії на Миколая До дня особливого вшанування святителя Миколая, архієпископа Мирлікійського, чудотворця, в нашому краї відбулись урочисті Богослужіння та заходи.
21 грудня 2018 р.
15 грудня 2018 р. Капелани під час Об'єднавчого Собору. Світлина з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка.
Як єпархія вболівала за Об’єднавчий Собор У той час як делегати Об’єднавчого Собору проводили засідання в Софії Київській, численні священики й миряни молитовно підтримували їх поруч, на Софійській площі.
21 грудня 2018 р.
Блаженнійший Епіфаній, Митрополит Київський і всієї України. Світлина з сайта cerkva.info
Щодо поминання за богослужінням Предстоятеля Церкви Після об’єднавчого Собору Православної Церкви України митрополит Луцький і Волинський Михаїл видав відповідне розпорядження.
18 грудня 2018 р.
26 – 27 жовтня 2018 р. Святкування престольного свята соборного храму Преподобної Параскеви Сербської у Чернівцях. Світлини з сайту оrthodox-cv.org.
Луцьку святиню привезли для паломництва на Буковину У день Преподобної Параскеви Сербської духовенство єпархії розділило радість престольного празника чернівецького соборного храму...
1 листопада 2018 р.
14 жовтня 2018 р. Під час молитви на Софіївському майдані у Києві.
Як єпархія відзначила Покрову Пресвятої Богородиці 14 жовтня у храмах пройшли урочисті Богослужіння. Духовенство та миряни взяли також участь у низці заходів...
15 жовтня 2018 р.
13 жовтня 2018 р. Вітання митрополита Михаїла з днем ангела. Світлина інформаційної служби єпархії
Єпархія відзначила день ангела владики Михаїла 13 жовтня, в день святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі, у кафедральному соборі Святої Трійці відправили Божественну Літургію з нагоди дня ангела митрополита Луцького і Волинського Михаїла...
14 жовтня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери