Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЄпархіяПровели ювілейний єпархіальний табір
Новини

Провели ювілейний єпархіальний табір

19 червня 2019 р. Єпархіальний табір на Маневиччині. Світлина з архіву Ігоря Сацика. Управління єпархії, зокрема, інспектор з питань місійної діяльності протоієрей Юрій Близнюк, провели десятий православний молодіжний табір.

Дітей розмістили у наметовому містечку поблизу с. Куликовичі на Маневиччині. На цій місцині знаходиться каплиця Волинської ікони Божої Матері, яку торік освятив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Цьогоріч владика теж відкривав таборування.

Учасники брали участь у різних естафетах, спортивних іграх, спілкувалися з панотцями, а також членами Волинського осередку Спілки християнських письменників, знайомилися з новими друзями.

Ці таборування дали поштовх для організації подібних заходів відпочинку для молоді в деканатах. Зокрема, після єпархіального табору на цій території розмістять дітей із Маневицького благочиння. Подібні заходи проходитимуть і в інших деканатах єпархії.

За словами о. Юрія, активно долучилися до організації проєкту: маневицький декан протоієрей Андрій Закидальський, протоієреї Іван Гуреєв, священники Валерій Братунь, Олег Чвир, Микола Царик, Володимир Гавран, Сергій Криєнтний. Це душпастирі з різних благочинь нашої єпархії.

За допомогу в проведенні табору духовна консисторія висловлює щиру подяку: Маневицьким РДА (голова Андрій Линдюк) та райраді (голова Анатолій Мельник), директорові групи компаній Торгова марка «Вілія» Євгену Дудці, директорові СГТОВ «Агропродторг» Вікторові Курачу, ДП «Колківське лісове господарство» (директор Сергій Матчук), директорові ТзОВ «Забіяка» Олександру Хвещукові, підприємцям Володимиру й Тетяні Шереметам.

30 червня 2019 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Єпархія, Протоієрей Юрій Близнюк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери