Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Міжконфесійні контакти
Міжконфесійні контакти
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл (Зінкевич)
Що пропонує владика Михаїл духовенству УПЦ (МП) У зв’язку з наближенням визнання автокефалії митрополит Луцький і Волинський звернувся до кліриків місцевих єпархій, що в єдності з Московським Патріархатом.
24 вересня 2018 р.
Волинський обласний форум сім’ї 14 вересня 2018 р.
АНОНС: Волинський обласний форум сім’ї 14 вересня в Палаці культури Луцька відбудеться Волинський обласний форум сім’ї для об’єднання зусиль у захисті християнських, українських сімейних цінностей.
3 вересня 2018 р.
24 червня 2018 р. Зустріч із науковими представниками Канади та Франції. Світлини з сайту vpba.org.
У ВПБА відбулася зустріч з науковцями Канади та Франції Ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін зустрівся із представниками наукових установ.
27 червня 2018 р.
1 червня 2018 р. Перший молитовний сніданок Волині. Світлина інформаційної служби єпархії.
Перший молитовний сніданок на Волині У новому для нашого краю заході взяв участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл, інше духовенство та вірні єпархії.
1 червня 2018 р.
31 травня 2018 р. Міжнародна конференція у ВПБА. Світлина інформаційної служби єпархії.
ВПБА провела чергову міжнародну конференцію У Волинській православній богословській академії відбулася науково-практична конференція на тему «Людина між Церквою і світом: від антагонізму до синергії».
31 травня 2018 р.
30 травня 2018 р. Публічна лекція архімандрита Кирила (Говоруна). Світлини з сайту vpba.org.
У Луцьку відбулася лекція архімандрита Кирила (Говоруна) Духовенство, викладачі та студенти ВПБА взяли участь у публічній лекції та презентації книги відомого богослова й науковця із США.
31 травня 2018 р.
17 травня 2018 р. Уроки літератури рідного краю в загальноосвітніх школах в сс. Хорохорин та Смолигів. Світлини з архіву Віктора Гребенюка.
Священик організував літературні читання Протоієрей Віктор Ліпчик став організатором уроків літератури рідного краю в загальноосвітніх школах цього села та сусіднього Смолигова.
21 травня 2018 р.
Церкви Київського і Московського Патріархатів у Ковелі. Світлина з сайта Рravda.com.ua
Чи можуть бути разом Київський і Московський Патріархати? Шукаючи відповідь на це питання, журналісти «Української правди» побували, зокрема, в Ковелі, де дві церкви різних юрисдикцій зовсім поруч...
3 травня 2018 р.
Архімандрит Константин (Марченко)
Душа українського народу – роз’єднана Прес-секретар єпархії архімандрит Константин (Марченко) прокоментував ситуацію із наданням автокефалії українській Церкві під час прямого ефіру на «12 каналі» у передачі «Підсумки тижня»...
3 травня 2018 р.
Протоієрей Володимир Мицько
Автокефалію дають не УПЦ КП, а українському православному народові Камінь-каширський декан протоієрей Володимир Мицько прокоментував збирання в УПЦ (МП) підписів із проханням до Вселенського Патріарха Варфоломія не надавати українській Церкві автокефалії...
29 квітня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери