Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Міжконфесійні контакти
Міжконфесійні контакти
16 лютого 2020 р.  Лекція про церквоний спів. Світлини з архіву Катерини Токало.
У Луцьку навчали давнього церковного співу Лекцію про унікальний церковний спів провів ієромонах Лука (Михайлович), керівник літургійного центру «Передання».
18 лютого 2020 р.
1 січня 2020 р. Розрізання хліба. Кадр з відео «Фейсбук»-сторінки парафії Холмської ікони Божої Матері.
Луцький міський декан ділився з вірянами хлібом Протоієрей Михайло Онищук, благочинний обласного центру й настоятель парафії Холмської ікони Божої Матері, 1 січня запровадив цікаву традицію.
3 січня 2020 р.
25 грудня 2019 р. Під час різдвяної Меси. Світлина з сайта Pravda.volyn.ua.
Різдво Христове: вітання римо-католикам Ігумен Никодим (Смілий) відвідав різдвяну месу в римсько-католицькому соборі Апостолів Петра й Павла, що в обласному центрі.
26 грудня 2019 р.
5 грудня 2019 р. Під  час презентації книги. Світлини Українського інституту національної пам'яті.
Капелани поділилися досвідом служіння У Києві відбулася презентація книги «Капелани. На службі Богу і Україні», у якій взяли участь протоієрей Михайло Бучак та протоієрей Олександр Вронський.
6 грудня 2019 р.
29 листопада 2019 р. Під час візиту до Фанару.
Волиняни у Царгороді: підсумки На запрошення Вселенського Патріарха Варфоломія делегація нашої єпархії на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом звершила візит до Фанару...
4 грудня 2019 р.
Наслідки землетрусу в Албанії
Керуючий єпархією закликав допомогти албанцям У зв’язку з землетрусами, які сталися в Албанії, митрополит Луцький і Волинський Михаїл просить усіх небайдужих підтримати постраждалих.
28 листопада 2019 р.
5 листопада 2019 р. В обласній лікарні. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку завершилося щорічне паломництво лікарняними закладами Понад два тижні у медичних установах обласного центру служили молебні з акафістами перед іконою святителя і чудотворця Спиридона Тримифунтського з частинкою мощей.
24 листопада 2019 р.
У Луцьку святкуватимуть Різдво Христове двічі? Група парафіян звернулась із відкритим листом до митрополита Михаїла з проханням про запровадження святкування Різдва за новоюліанським календарем, тобто 25 грудня, не відкидаючи і юліанського, 7 січня.
14 листопада 2019 р.
Капелани на на християнському фестивалі «Младіфест». Світлини з архіву священика Олександра Вронського
Капелани – на християнському фестивалі «Младіфест» Військові священники протоієрей Володимир Труш та священик Олександр Вронський здійснили паломництво до Меджугор’я (Боснія і Герцеговина).
12 серпня 2019 р.
7 серпня 2019 р. Під час заупокійної літії по Пантелеймонові Кулішу. Світлина інформаційної служби єпархії
Відзначили ювілей Пантелеймона Куліша У 200-річчя з дня народження видатного вітчизняного письменника, вченого, громадського діяча, першого перекладача Біблії на українську мову Пантелеймона Куліша священники й миряни спом’янули цього корифея в молитовних заходах...
7 серпня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери