Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Мирянські організації
Мирянські організації
2 жовтня 2018 р. Зустріч із психологом Оленою Звєрєвою. Світлини з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка.
Психолог духовенству – про роботу з демобілізованими Під час чергових зборів священиків Луцького районного деканату відбулася зустріч із відомим психологом та волонтером Оленою Звєрєвою.
2 жовтня 2018 р.
Відновлена хоругва братства
У Луцьку представили нову хоругву Хрестовоздвиженського братства Напередодні Дня Державного Прапора України в Музеї історії Луцького братства відбулася презентація його відтвореної корогви.
24 серпня 2018 р.
Книга голови Братства потрапила до бібліотеки Конгресу Видання очільника Луцького Хрестовоздвиженського братства зараховано до фонду престижної бібліотеки Конгресу Сполучених Штатів Америки.
9 серпня 2018 р.
29 липня 2018 р. Захід із фотомистецтва на скиту Святого Духа в с. Жидичин. Світлина з архіву Любові Фрадинської
У Жидичині відбувся православний фотофест Молодіжне братство «Мирт», що діє при чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця у цьому селі Ківерецького деканату, влаштувало захід із фотомистецтва на скиту Святого Духа...
1 серпня 2018 р.
27 травня 2018 р. Благодійний ярмарок в Жидичині. Світлина із архіву молодіжного братства «Митр»
У Жидичині провели благодійний ярмарок З ініціативи молодіжного братства «Мирт» у чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що у цьому селі Ківерецького деканату, провели доброчинний захід для підтримки воїнів АТО...
29 травня 2018 р.
17 травня 2018 р. Уроки літератури рідного краю в загальноосвітніх школах в сс. Хорохорин та Смолигів. Світлини з архіву Віктора Гребенюка.
Священик організував літературні читання Протоієрей Віктор Ліпчик став організатором уроків літератури рідного краю в загальноосвітніх школах цього села та сусіднього Смолигова.
21 травня 2018 р.
Храм Воздвиження хреста Господнього
Під братською церквою руйнується крипта У музеї Луцького братства відбулося громадське слухання, під час якого обговорили збереження крипти під храмом Воздвиження хреста Господнього.
4 травня 2018 р.
20 квтіня 2018 р. Духовенство на святкуванні 100-річчя Товариства Червоного хреста в Україні. Світлина інформаційної служби єпархії.
Товариство Червоного Хреста в Україні: 100-літня діяльність З нагоди ювілею, митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом із духовенством кафедрального собору Святої Трійці привітав представників цієї організації.
20 квітня 2018 р.
Черговий випуск альманаху «Осоння». Світлина інформаційної служби єпархії
Вийшов новий альманах Спілки християнських письменників Побачив світ черговий випуск альманаху «Осоння» Волинського осередку міжконфесійної Спілки християнських письменників України...
13 квітня 2018 р.
29 березня 2018 р. Під час урочистостей з нагоди завершення року 400-літнього ювілею Луцького братства. Світлина інформаційної служби єпархії
Завершився рік 400-літнього ювілею Луцького братства З нагоди цієї події у Волинському краєзнавчому музеї відбулися урочистості...
29 березня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери