Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Митрополит Луцький і Волинський уперше відслужив панахиду в с. Стенжаричі Володимирського районного деканату на місці поховання українців, убитих вояками польської Армії крайової під час кривавого протистояння в 1943 році. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл у Стенжаричах: із Волинської трагедії робімо належні висновки Митрополит Луцький і Волинський уперше відслужив панахиду в с. Стенжаричі Володимирського районного деканату на місці поховання українців, убитих вояками польської Армії крайової під час кривавого протистояння в 1943 році.
27 серпня 2016 р.
24 серпня 2016 р. Святкування 25-річниці незалежності України. Світлина інформаційної служби єпархії
Голос Церкви було добре чутно у День Незалежності в Луцьку При відзначенні 25-річчя Незалежності України в обласному центрі відбулися, зокрема, такі події.
24 серпня 2016 р.
21 серпня 2016 р. Відкриття фестивалю
Фестиваль розпочали з молитви У кафедральному соборі Святої Трійці митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив молебень для учасників XIV Міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором». Із владикою служило духовенство цього храму.
23 серпня 2016 р.
21 серпня 2016 р. Божественна Літургія в храмі Святої Трійці в с. Тростянець Ківерецького деканату. Світлина інформаційної служби єпархії.
Керуючий єпархією очолив свято Тростянецької ікони У день вшанування чудотворного образа Богоматері з Дитятком митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію у храмі Святої Трійці с. Тростянець Ківерецького деканату.
23 серпня 2016 р.
20 серпня 2016 р. На Театральному майдані Луцька. Світлини з сайта volynnews.com
Митрополит Михаїл долучився до святкування Дня міста Митрополит Луцький і Волинський Михаїл з нагоди відзначення Дня міста Луцька взяв участь в урочистій Академії на Театральному майдані, під час якої були вручені державні нагороди...
21 серпня 2016 р.
19 серпня 2016 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Архієрей: ніхто крім Бога не зробить чуда для нас У день Преображення Господнього митрополит Луцький і Волинський Михаїл на завершенні Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці розповів про сутність чуда, яке проявив Господь на перед учениками на горі Фавор...
19 серпня 2016 р.
30 серпня 2015 р. Святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Діви Марії. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Богослужіння в Жидичині на Успіння Богородиці 28 серпня о 16.30 у чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця розпочнеться святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Діви Марії.
18 серпня 2016 р.
Владика Михаїл – про любов до Луцька З нагоди дня міста, яке обласний центр відзначатиме незабаром, митрополит Луцький і Волинський поділився міркуванням для державного телеканалу «Нова Волинь», як потрібно любити Луцьк.
18 серпня 2016 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина з сайта vip.volyn.ua
Архієрей: Луцьк повинен стати другою столицею Євросоюзу Митрополит Луцький і Волинський Михаїл дав інтерв’ю інтернет-виданню «Волинський інформаційний портал» (vip.volyn.ua), у якому розповів, зокрема, про реставраційні роботи в кафедральному соборі Святої Трійці та подорож Україною нової ікони з Луцька...
16 серпня 2016 р.
14 серпня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Владика Михаїл: дякувати Господу потрібно і за скорботу, і за радість У день винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього та вшанування мучеників Макавеїв у проповіді на завершення Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці митрополит Луцький і Волинський Михаїл зазначив, що це день подяки «Богові за все, що Він звершив для нас і людям, які нам допомагають»...
14 серпня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери