Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
16 жовтня 2016 р. Вручення нагороди митрополиту Луцькому і Волинському Михаїлу. Світлина Ігора Сацика.
Митрополита нагороджено грамотою Верховної Ради України За заслуги перед українським народом митрополита Луцького і Волинського Михаїла відзначили високою нагородою законодавчого органу державної влади.
16 жовтня 2016 р.
16 жовтня 2016 р  Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолює Божественну Літургію у с. Тарасове. Світлина Ігора Сацика.
У храмі с. Тарасове освячено іконостас Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив чин освяти іконостаса та очолив Божественну Літургію в церкві Рівноапостольного князя Володимира Великого в с. Тарасове Луцького районного деканату.
16 жовтня 2016 р.
14 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл виголошує проповідь у день Покрови Пресвятої Богородиці у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Митрополит: уперед під Покровом Божої Матері У день Покрови Пресвятої Богородиці митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці виголосив проповідь про захист Божої Матері.
14 жовтня 2016 р.
Патріарх привітав митрополита з днем ангела На сайті Cerkva.info опублікували привітання Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета митрополитові Луцькому і Волинському Михаїлові ...
14 жовтня 2016 р.
13 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл приймає вітання з нагоди дня ангела. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила день ангела митрополита Михаїла У день святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі відправили Божественну Літургію та подячний молебень із нагоди дня ангела митрополита...
13 жовтня 2016 р.
9 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у Східномолдовській єпархії в селищі Новотроїцьке (Троіца Ноуе). Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл із ченцями побував у Молдові Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, декан монастирів єпархії архімандрит Константин (Марченко), намісники й насельники обителей відвідали Східномолдовську єпархію з нагоди освяти нового храму Успіння Пресвятої Богородиці та Свято-Троїцького монастиря в селищі Новотроїцьке (Троіца Ноуе).
10 жовтня 2016 р.
8 жовтня 2016 р. Митрополит Лцький і Волинський Михаїл у Новосілках. Світлина інформаційної служби єпархії
340-річчя храму відзначили в Новосілках Турійського деканату Митрополит Луцький і Волинський Михаїл із нагоди ювілею освяти церкви Різдва Пресвятої Богородиці очолив тут Божественну Літургію.
10 жовтня 2016 р.
13 жовтня – день ангела митрополита Михаїла Цього дня Православна Церква вшановує святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі, який є святим покровителем керуючого нашої єпархії...
10 жовтня 2016 р.
5 жовтня 2016 р. У студії передачі «Схід і Захід – разом!». Світлина з сайта Voltv.com.ua
Військовий капелан: «В окопах невіруючих нема» Керівництво ГО «Військові капелани Волині» – голова протоієрей Михайло Бучак та голова володимир-волинського осередку протоієрей Ігор Бігун – у передачі «Схід і Захід – разом!» державного телеканалу «Нова Волинь» розповіли про душпастирське служіння для бійців на Донбасі...
7 жовтня 2016 р.
27 вересня 2016 р. Передача укомплектованих рюкзаків для дітей Старобільська. Світлина з архіву єпископа Луганського і Старобільського Афанасія
Луганський архієрей висловив подяку волинському Єпископ Луганський і Старобільський Афанасій подякував митрополитові Луцькому і Волинському Михаїлові за участь духовенства й мирян нашої єпархії в акції «Ранець доброти»...
29 вересня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери