Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Діти і молодь
Діти і молодь
АНОНС: З’їзд православної молоді 13 квітня у Волинській православній богословській академії проведуть зібрання православного юнацтва...
6 квітня 2019 р.
27 лютого 2019 р. Під час уроку у Дубівській школі. Світлина з архіву протоієрея Івана Бониса.
Протоієрей Іван Бонис: про Томос треба розповідати в школах У цьому впевнений ковельський районний декан і настоятель парафії в с. Дубове, який також викладає основи християнської етики в місцевій ЗОШ.
8 березня 2019 р.
24 лютого 2019 р. Під час візиту Анатолія Горбатюка до Волинської православної богословської академії. Світлини з сайту vpba.org.
У ВПБА – нова колекція від мецената Анатолій Горбатюк, народний депутат України V–VI скликань, подарував Волинській православній богословській академії кілька картин в рамках проекту «Славетна Волинь».
1 березня 2019 р.
23-24 лютого 2019 р. Під час з'їзду православної молоді. Світлини з сайту pomisna.info.
Волиняни – на з’їзді православної молоді Духовенство та юні парафіяни взяли участь у Всеукраїнському з'їзді в Київській православній богословській академії.
27 лютого 2019 р.
Тримісячна Єва Грибок
У Горохові новий рік розпочали з доброї справи Парафія Вознесіння Господнього цього міста пожертвувала гроші на лікування хворої дитини. Про це повідомив настоятель громади протоієрей Андрій Сидор.
3 січня 2019 р.
29 грудня 2018 р. Під час культурно-мистецької акції «Миколай-квест». Світлина із сторінки «Фейсбук» музею.
У Луцькому замку вшанували Миколая Братський чоловічий монастир Воздвиження хреста Господнього разом із іншими установами організував культурно-мистецьку акцію «Миколай-квест»
31 грудня 2018 р.
19 грудня 2018 р. Запалення ялинки на Театральному майдані у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
Що цікавого відбулося в єпархії на Миколая До дня особливого вшанування святителя Миколая, архієпископа Мирлікійського, чудотворця, в нашому краї відбулись урочисті Богослужіння та заходи.
21 грудня 2018 р.
11 грудня 2018 р. Андріївські вечорниці у ВПБА. Світлини з сайту vpba.org
У ВПБА провели андріївські вечорниці Їх влаштували студенти Волинської православної богословської академії до дня апостола Андрія Первозваного.
14 грудня 2018 р.
30 листопада 2018 р. Тренінг з тактичної медицини в школі села Колодяжне. Світлини з архіву протоієрея Олександра Добровольського
Капелан викладає тактичну медицину в школах Протоієрей Олександр Добровольський, настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці в с. Кричевичі Ковельського районного деканату і військовий капелан, проводить заняття з тактичної медицини в середніх школах...
11 грудня 2018 р.
3 грудня 2018 р. Чин заснування храму Введення Пресвятої Богородиці та поставлення хреста у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії
Освячено хрест, де будуватимуть Дитячу церкву Митрополит Луцький і Волинський Михаїл звершив чин заснування храму та поставлення хреста в 40-Ж мікрорайоні обласного центру.
4 грудня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери