Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниДіти і молодьЦХВДіМ розпочав новий навчальний рік
Новини

ЦХВДіМ розпочав новий навчальний рік

6 вересня 2020 р. Молебень перед початком навчального року у Центрі християнського виховання дітей і молоді. Світлина інформаційної служби єпархії. У домовому храмі Всіх святих землі Волинської ВПБА молебень перед початком навчального року очолив директор Центру християнського виховання дітей і молоді священник Євген Маласпіна.

Разом із ним за успішну освіту молилися ті, що навчають, і ті, що навчаються, батьки, всі присутні. У слові панотець наголосив: «Учити можна багато дисциплін, але основна, яку повинен знати кожен християнин, – це дисципліна життя у Христі». На завершення душпастир окропив усіх свяченою водою і подякував за спільну молитву.

Мета Центру християнського виховання дітей та молоді, який є головною недільною школою єпархії, – їх духовно-моральне й естетичне формування через вивчення Священного Писання й Передання Православ’я, історії Церкви, життя святих, будови та устрою храму, змісту богослужінь, виконання духовних і патріотичних піснеспівів, народно-обрядових пісень та участь у театралізованому відтворенні біблійних сюжетів.

Хто ще бажає записати своїх дітей на навчання, звертайтеся до о. Євгена за тел. (098) 781-08-30 або до матушки Наталії – (066) 010-84-92, (096) 139-80-35.

7 вересня 2020 р. Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Волинська православна богословська академія, Священик Євген Маласпіна
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери