Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Священник Сергій Смірнов
Поховали священника Сергія Смірнова У луцькому храмі Великомучениці Катерини відбулися поховальні відправи з причини смерті його клірика о. Сергія Смірнова.
26 листопада 2019 р.
24 листопада 2019 р. У Дніпрі. Світлини з сайта Рomisna.info.
Архієрей – на ювілеях у Дніпрі Митрополит Луцький і Волинський взяв участь у заходах з нагоди 25-річчя Дніпровської єпархії та 10-річчя від архієрейської хіротонії єпископа Симеона.
25 листопада 2019 р.
Образ Пресвятої Богородиці, який замироточив під час паломництва волинян у Єрусалимі. Світлина з сайта t1.ua
Під час перебування мироточивої ікони відправлять Соборування На прохання вірних у кафедральному соборі Святої Трійці відслужать таїнство Оливоосвячення у зв’язку з прибуттям образа Богородиці, який замироточив у Єрусалимі.
25 листопада 2019 р.
5 листопада 2019 р. В обласній лікарні. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку завершилося щорічне паломництво лікарняними закладами Понад два тижні у медичних установах обласного центру служили молебні з акафістами перед іконою святителя і чудотворця Спиридона Тримифунтського з частинкою мощей.
24 листопада 2019 р.
Святителя Йоан Золотоустий
Церковний календар: що відзначаємо 26 листопада Цього дня особливо вшановуємо святителя Йоана Золотоустого, луцька парафія відзначає храмовий празник.
24 листопада 2019 р.
У Свято-Михайлівському храмі. Світлини з сайта lutsk.rayon.in.ua.
Як відродилась вишківська парафія Сайт lutsk.rayon.in.ua опублікував статтю про відновлення однієї з луцьких громад – Свято-Михайлівської, що в мікрорайоні Вишків.
24 листопада 2019 р.
23 листопада 2019 р. Вшанування жертв голодоморів. Світлина інформаційної служби єпархії.
Вшанували пам'ять жертв голодоморів З нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів в обласному центрі та деканатах відбулися поминальні заходи й богослужіння.
24 листопада 2019 р.
Священник Сергій Смірнов
Коли хоронитимуть священника Сергія Смірнова Управління єпархії з сумом повідомляє, що ввечер 23 листопада помер клірик луцького храму Великомучениці Катерини.
24 листопада 2019 р.
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про хвороби У 4-му випуску щотижневої програми говоритиме протоієрей Назар Бабій, настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона у Волинській обласній клінічній лікарні...
22 листопада 2019 р.
21 листопада 2019 р. Митрополит Михаїл під час літургії в Києві. Світлини з сайта Рomisna.info.
Владика Михаїл служив у Михайлівському Золотоверхому соборі У день Собору Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у Богослужіннях з нагоди престольного свята головного храму Православної церкви України в Києві...
22 листопада 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери