Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
АНОНС: Велике освячення води 6 січня, в понеділок, відправлять велике водосвяття з нагоди свята Богоявлення та Хрещення Господнього за новоюліанським календарем...
5 січня 2020 р.
У луцькому кафедральному соборі Святої Трійці
У луцькому соборі оголосили розклад різдвяних Богослужінь Святкові Відправи звершуватимуться у верхньому та нижньому храмах кафедрального собору Святої Трійці.
3 січня 2020 р.
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про Різдво У 10-му випуску щотижневої програми говоритиме староста луцького кафедрального Собору Святої Трійці, протоієрей Володимир Подолець.
3 січня 2020 р.
1 січня 2020 р. Під час Літургії у монастирі. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика привітав ченців із Різдвом Христовим та новоліттям У перший день нового року митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в домовому храмі жіночого монастиря Святителя Василія Великого, що в обласному центрі.
3 січня 2020 р.
1 січня 2020 р. Розрізання хліба. Кадр з відео «Фейсбук»-сторінки парафії Холмської ікони Божої Матері.
Луцький міський декан ділився з вірянами хлібом Протоієрей Михайло Онищук, благочинний обласного центру й настоятель парафії Холмської ікони Божої Матері, 1 січня запровадив цікаву традицію.
3 січня 2020 р.
Різдво Христове
Церковний календар: 7 січня – Різдво Христове Це свято є одним із дванадцяти найбільших у році.
3 січня 2020 р.
30 грудня 2020 р. Під час засіданння синодальної комісії. Світлини з сайта pomisna.info.
Канцлер єпархії – на першому засідання синодальної комісії Секретар єпархіального управління протоієрей Микола Цап взяв участь у роботі синодальної комісії з питань канонізації святих.
3 січня 2020 р.
Світлина з сайта konkurent.in.ua.
Священник розвіяв міф про високосний рік Протоієрей Михайло Бучак, поділився своїми міркуваннями з інформаційним агентством «Конкурент» щодо звершення таїнств, зокрема, вінчання, у високосний рік.
3 січня 2020 р.
29 грудня 2019 р. Під час Літургії у храмі Преображення Господнього. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл відвідав луцьку парафію, що на Черничах У храмі Преображення Господнього (мікрорайон Черничі обласного центру) митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію.
1 січня 2020 р.
Протоієрей Михайло Онищук
Луцький декан закликає до відвертості й діалогу Протоієрей Михайло Онищук, у «Фейсбуці» поділився своїми міркуваннями про інтерв’ю керуючого справами УПЦ (МП) митрополита Антонія (Паканича) стосовно підсумку року, що минає.
30 грудня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери