Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниНестор (Олексюк), ієромонахЯк берегтися від злих духів – поради ченця
Новини

Як берегтися від злих духів – поради ченця

У черговому випуску передачі «Церква і релігія» на каналі «Конкурент TV» ієромонах Нестор (Олексюк) розповів, що каже Православна церква про лихі сили і як людині захищатися від них.

Душпастир нагадав: ще перед творінням матеріального світу Бог створив світ ангельський – духовний. На жаль, частина цих світлих духів потім повстала проти Творця, спричинивши появу зла як такого. Ці відпалі темні ангели і є тими, кого називаємо злими духами, або демонами.

Разом із докладною розповіддю про різноманітний деструктивний вплив, які вони можуть чинити на людину, з телепередачі можна дізнатися, як звершується чин вигнання злих духів, або екзорцизм. «Родзинкою» випуску є те, що ієромонах у контексті теми торкається такого цікавого питання, як православний погляд на так звані паранормальні явища.

«Церква і релігія» – це спільний проєкт каналу «Конкурент TV» і єпархіальної телестудії «Собор». Повністю цю та інші передачі можна переглянути ось тут. Кому зручніше читати, ніж дивитися, – підготовлено статтю.

15 травня 2023 р. Інші новини за рубриками: Ієромонах Нестор (Олексюк)
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери