Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниМихаїл (Зінкевич), митрополитВідкрився православний табір «Діти Волині»
Новини

Відкрився православний табір «Діти Волині»

Луцький районний деканат 12–17 червня проводить молодіжний табір на базі оздоровчого комплексу «Чайка» (с. Хрінники).

На дітей віком 7–16 років чекають нові знайомства, розваги, смачна їжа, духовні бесіди, пізнавальні лекції з гостями.

Відкриття табору благословив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Участь у церемонії, зокрема, взяли: декан протоієрей Володимир Присяжнюк, інше місцеве духовенство, голова Боратинської ОТГ Сергій Яручик. Він, до слова, долучився до організації відпочинку дітей і підлітків: коштом цієї громади придбано половину путівок.

Вітаючи таборян із початком літніх канікул, владика побажав гарного відпочинку, плідного як у духовному, так і в розважальному плані.

Як повідомив інформаційній службі єпархії організатор табору протоієрей Роман Нестер, тут відпочиватимуть 80 учасників. Програма доволі насичена і має національно-патріотичну спрямованість. На юних волинян чекає, зокрема, зустріч із рятувальниками та бійцями Нацгвардії. І як годиться для православного табору, головною складовою буде саме духовна – діти матимуть можливість неформально спілкуватися зі священнослужителями, дізнатися багато цікавого і корисного про нашу віру.

Отець Роман – відповідальний за таборування, навчання і дозвілля православної молоді Південного округу Луцького районного деканату, настоятель парафій у селах Новостав і Коршовець.

12 червня 2023 р. Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Луцький районний деканат, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Роман Нестер
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери