Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Вронський Олександр, священик
Священик Олександр Вронський
Капелани на на християнському фестивалі «Младіфест». Світлини з архіву священика Олександра Вронського
Капелани – на християнському фестивалі «Младіфест» Військові священники протоієрей Володимир Труш та священик Олександр Вронський здійснили паломництво до Меджугор’я (Боснія і Герцеговина).
12 серпня 2019 р.
24 травня 2019 р. В храмі Преподобного Іова Почаївського. Світлина з архіву священика Олександра Вронського
У луцький храм привезли мощі Амфілохія Почаївського Настоятель парафії Преподобного Іова Почаївського (б-р Дружби народів, 16) священик Олександр Вронський привіз частинку мощей преподобного Амфілохія Почаївського...
28 травня 2019 р.
18 лютого 2019 р. У Волинському краєзнавчому музеї. Світлини з сайта volyn24
Капелани розповідали школярам про Революцію Захід, присвячений волинянам, загиблим під час Революції гідності, розпочали з молитви. У Волинському краєзнавчому музеї зібралися очевидці подій, а також родини загиблих, аби розповісти учням луцьких шкіл про події на Майдані та вшанувати воїнів Небесної сотні...
20 лютого 2019 р.
4 лютого 2019 р. Під час похорону. Кадр із відео UA:Волинь.
У Луцьку провели в останню путь бійця 51-ї бригади Чин похорону військовослужбовця Назара Бондарука відправили в Будинку панахиди обласного центру.
5 лютого 2019 р.
4 січня 2019 р. Під час молитви у храмі Преподобного Іова Почаївського у Луцьку. Світлини з архіву Наталії Гуркіної.
У луцькому храмі молилися за військовополонених У церкві Преподобного Іова Почаївського (бульвар Дружби народів, 16) вознесли молитву за військовополонених.
6 січня 2019 р.
3 січня 2018 р. Під час Служби у військовому шпиталі. Світлина з архіву священика Сергія Мельничука.
Перша Відправа в новому Божому домі У тільки-но відремонтованому приміщенні, що в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі, після освячення й водосвятного молебню відбулась Божественна Літургія.
6 січня 2019 р.
28 жовтня 2018 р. Відправа з нагоди зустрічі святинь у храмі Преподобного Іова Почаївського у Луцьку. Світлини з архіву священика Олекснадра Вронського.
Афонські реліквії подарували храмові в Луцьку Настоятель парафії Іова Почаївського, що в обласному центрі, священик Олександр Вронський у складі паломницької групи здійснив подорож до святинь Греції.
30 жовтня 2018 р.
10 вересня 2018 р. Перша Божественна Літургія в храмі Преподобного Іова Почаївського в Луцьку. Очолює митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
Перша архієрейська Служба в новому луцькому храмі У день Знайдення мощей преподобного Іова Почаївського митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Літургію в церкві на честь цього святого (бульвар Дружби народів, 16) – у перший престольний празник...
11 вересня 2018 р.
АНОНС: Перша архієрейська Служба у луцькому храмі 10 вересня у церкві Преподобного Іова Почаївського, що на б-рі Дружби народів, 16 (перехрестя із вул. Грабовського), – перша Літургія, яку очолить митрополит Луцький і Волинський Михаїл...
4 вересня 2018 р.
26 серпня 2018 р. Похорон Георгія Ольховського. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку попрощалися із бійцем 128-ї бригади Чин похорону Георгія Ольховського очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці.
26 серпня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери