Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
21 вересня 2017 р. Освячення прапора біля Музею волинської ікони. Світлина з сайту ba.org.ua.
У Луцьку освятили найбільший прапор України Канцлер єпархії протоієрей Микола Цап освятив найбільший український стяг у день Різдва Пресвятої Богородиці.
24 вересня 2017 р.
20 вересня 2017 р. Кавелани у будинку дитячої творчості у Рожищі. Світлини з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка.
Капелани благословили дітей на написання ікони Військові священики протоієреї Андрій Мовчанюк та Віталій Антонюк укотре відвідали вихованців Будинку дитячої творчості у Рожищі.
22 вересня 2017 р.
17 вересня 2017 р. Вшанування закатований воїнів УПА у Рожищі. Світлина Лариси Куліш
Рожище: молитовно вшанували закатованих у роки Другої світової Хресну ходу від центральної площі міста й панахиду на місцевому кладовищі очолив декан і настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Василь Шняк.
19 вересня 2017 р.
Георгій Гонгадзе
Пом’янули Георгія Гонгадзе та інших загиблих журналістів Перед річницею вбивства відомого українського громадського діяча та опозиційного журналіста в луцькому кафедральному соборі відправлено заупокійну літію.
15 вересня 2017 р.
8 вересня 2017 р. Навчання військовозобов’язаних загону територіальної оборони Маневицького району. Світлина з архіву протоієрея Андрія Закидальського.
На Маневиччині священик благословив збори військовиків Декан протоієрей Андрій Закидальський відвідав навчання військовозобов’язаних загону територіальної оборони Маневицького району.
12 вересня 2017 р.
8 вересня 2017 р. Духовенство на святі «Обжинки - 2017». Світлини інформаційної служби єпархії.
Митрополит молитовно подякував за цьогорічний урожай Молитву з нагоди завершення збору врожаю владика Михаїл відправив під час традиційного фестивалю «Обжинки», що відбувся в Луцьку.
8 вересня 2017 р.
1 вересня 2017 р. Відправлення дитячих візочків на Донбас. Світлини інформаційної служби єпархії.
На Донбас відправили чергову благодійну допомогу З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла на Схід передали візки для новонароджених із малозабезпечених сімей.
7 вересня 2017 р.
4 вересня 2017 р. Військові капелани у домовому храмі Всіх волинських святих ВПБА. Світлина з архіву протоієрея Івана Гуреєва.
Головний капелан відбув у ротацію на Донбас Протоієрей Михайло Бучак, головний військовий капелан єпархії, вкотре поїхав у зону АТО для душпастирського служіння.
5 вересня 2017 р.
31 серпня2017 р. Предстоятель БАПЦ Святослав (Логін). Кадр з відео інформаційної платформи «Схола».
У Жидичинському монастирі побував Предстоятель БАПЦ Очільник Білоруської Автокефальної Православної Церкви Архієпископ Святослав (Логін) під час перебування в чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецького деканату, дав інтерв’ю інформаційній платформі «Схола»
1 вересня 2017 р.
29 серпня 2017 р. У Луцьку військові капелани служать панахиду перед фотостендом загиблих героїв. Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Духовенство вшанувало загиблих під Іловайськом З нагоди третьої річниці Іловайської трагедії у деканатах єпархії священнослужителі правили заупокійні літії в пам'ять про полеглих.
29 серпня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери