Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
Владика Михаїл: «Моліться за об’єднання православних українців» (оновлено) Митрополит Луцький і Волинський закликав посилено молитися за надання Томосу про визнання української церковної афтокефалії.
20 квітня 2018 р.
20 квтіня 2018 р. Духовенство на святкуванні 100-річчя Товариства Червоного хреста в Україні. Світлина інформаційної служби єпархії.
Товариство Червоного Хреста в Україні: 100-літня діяльність З нагоди ювілею, митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом із духовенством кафедрального собору Святої Трійці привітав представників цієї організації.
20 квітня 2018 р.
19 квітня 2018 р. Вшанування пам'яті розстріляних красносадівців. Світлини з сайту volyn24.com.
Красний Сад: 75-та річниця знищення Канцлер єпархії протоієрей Микола Цап очолив заупокійну літію перед пам’ятним знаком українцям, які загинули під час польсько-українського протистояння у 1943р.
20 квітня 2018 р.
Архімандрит Константин (Марченко). Світлина з сайту volyn24.com.
Лише ворог України може бути проти об’єднання Прес-серетар єпархії архімандрит Константин (Марченко) прокоментував останні події щодо процесу визнання автокефалії Православної Церкви в Україні.
20 квітня 2018 р.
АНОНС: Флеш-моб на підтримку визнання автокефалії 22 квітня, 13.00, Театральний майдан Луцька – православний флеш-моб на підтримку визнання Вселенським Патріархом Варфоломієм автокефалії (незалежності) Православної Церкви в Україні.
20 квітня 2018 р.
19 квітня 2018 р.  Віце-канцлер і старший капелан єпархії у Волинському обласному військкоматі під час урочистостей з нагоди весняного призову. Світлина інформаційної служби єпархії.
Старший капелан єпархії благословив призовників Віце-канцлер єпархії протоієрей Олександр Безкорований взяв участь у вирядженні на строкову службу новобранців.
19 квітня 2018 р.
18 квітня 20148 р. Вшанування загиблих героїв за Колківську повстанську республіку. Світлини з сайту lutskadm.gov.ua.
75 років тому постала Колківська республіка З нагоди ювілею повстанського державного утворення у Колках Маневицького деканату відбулися заходи, у яких взяв участь протоієрей Андрій Закидальський.
19 квітня 2018 р.
18 квітня 2018 р. Урочистості з нагоди міжнародного дня пам’яток та історичних місць у державному історико-культурному заповіднику Луцька. Світлини з сайту vpba.org.
Духовенство взяло участь у заходах до Дня пам’яток З нагоди Міжнародного дня пам’яток та визначних місць у державному історико-культурному заповіднику відбулися урочистості...
19 квітня 2018 р.
18 квітня 2018 р. Урочисті заходи з нагоди 40-річчя Луцького технічного коледжу ЛНТУ. Світлини з сайту Vpba.org.
Привітали технічний коледж із ювілеєм Митрополит Михаїл разом із ректором ВПБА та проректором взяли участь в урочистих заходах із нагоди 40-річчя технічного коледжу ЛНТУ.
19 квітня 2018 р.
17 квітня 2018 р. Вручення відзнаки священику Олександру Вронському. Світлина з сайта Volynpost.com
Капелана нагороджено президентською медаллю Священик Олександр Вронський, настоятель луцької парафії Преподобного Іова Почаївського та військовий капелан отримав відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції»...
17 квітня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери