Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
14 жовтня 2020 р. Заупокійна літія за загиблими героями перед фотостендом українських героїв на Театральному майдані. Світлина інформаційної служби єпархії.
Молитва в день українських воїнів На Покрову Пресвятої Богородиці, у День захисника України в деканатах єпархії священнослужителі відправили богослужіння, щоб молитовно вшанувати вояків...
14 жовтня 2020 р.
Світлина з сайта visnyk.lutsk.ua
Відкрили меморіальну дошку героєві в Мизові Душпастирі Старовижівського деканату взяли участь у відкритті пам’ятної дошки загиблому на Донбасі воїнові Юрію Тишикові...
8 жовтня 2020 р.
3 жовтня 2020 р. Нагородження народних героїв. Світлини з архіву протоієрея Олександра Вронського.
Капелани вшанували народних героїв Духовенство взяло участь у церемонії нагородження громадською відзнакою «Народний герой України», що відбулася в Луцькому замку.
5 жовтня 2020 р.
26 вересня 2020 р. Привітання підрозділу 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації з другою річницею передислокації. Світлини з архіву протоієрея Олександра Вронського.
Священник привітав авіаторів-севастопольців Капелан протоієрей Олександр Вронський привітав підрозділ 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації з другою річницею передислокації.
3 жовтня 2020 р.
Авіакатастрофа в Чугуєві: архієрей закликає до молитви Митрополит Луцький і Волинський Михаїл висловлює свої співчуття з приводу загибелі військовослужбовців у авіакатастрофі поблизу Чугуєва.
27 вересня 2020 р.
12 вересня 2020 р. День міста. Світлини з сайта volynnews.com.
У Луцьку відзначили день міста З нагоди 935-ї річниці Луцька на Театральному майдані пройшла урочиста академія, в якій взяв участь директор Центру християнського виховання дітей і молоді священник Євген Маласпіна.
14 вересня 2020 р.
Збирають підписи проти ратифікації Стамбульської конвенції З ініціативи Всеукраїнського форуму cім’ї організовано збір підписів небайдужих духовенства та парафіян проти ратифікації Стамбульської конвенції...
11 серпня 2020 р.
Світлини з сайта vl.npu.gov.ua
У церкву Смоляви повернуто вкрадене Правоохоронці Горохівського району віддали у храм с. Смолява ікони, викрадені звідси зловмисниками торік, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області...
10 серпня 2020 р.
6 серпня 2020 р. Зустріч із Послом Литви. Світлини з архіву Романа Цапа.
Митрополит зустрівся із послом Литви Митрополит Луцький і Волинський Михаїл поспілкувався із новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Вальдемарасом Сарапінасом.
7 серпня 2020 р.
19 червня 2020 р. Прощання із загиблим. Світлини з сайта volyn24.com.
У Луцьку попрощалися з воїном Іллею Струком Духовенство єпархії відслужило заупокійні відправи за бійцем 24-ї ОМБ, який загинув 17 червня.
20 червня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери