Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Цап Микола, протоієрей
Протоієрей Микола Цап
24 серпня 2018 р. У кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
У храмах єпархії моляться за Україну У Луцьку та інших деканатах священнослужителі та миряни беруть участь у Богослужіннях і заходах з нагоди Дня Незалежності нашої країни.
24 серпня 2018 р.
23 серпня 2018 р. Підняття прапору над Управлінням єпархії. Світлина інформацінйої служби єпархії.
Духовенство й миряни відзначили День Прапора Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися у всіх деканатах єпархії.
23 серпня 2018 р.
Протоієрей Василь Мичко
У Ковелі призначено нового декана З благословіння митрополита Луцького і Волинського у соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці відбулися збори міського благочиння, які очолив канцлер єпархії...
7 серпня 2018 р.
2 серпня 2018 р. У луцькому храмі Преображення Господнього. Світлини з архіву Марії Григлевич
Луцька парафія святкувала відпустовий празник У день пророка Іллі канцлер єпархії протоієрей Микола Цап очолив Божественну Літургію у храмі Преображення Господнього, що в Луцьку (вул. Чернишевського, 168)...
4 серпня 2018 р.
13 липня 2018 р. У день вшанування Волинської ікони Божої Матері. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку вшанували Волинську ікону Божої Матері У день цього образа у храмі Святителя Йоана Золотоустого (вул. Дубнівська, 30) провели відпустове свято й освятили нову водосвятну каплицю.
14 липня 2018 р.
23 червня 2018 р. Вшанування жертв Луцької тюрми. Світлини інформаційної служби єпархії.
В єпархії молилися за в’язнів, розстріляних НКВС Із приводу чергової річниці знищення органами НКВС в’язнів на початку німецько-радянської війни відбулися скорботні заходи та богослужіння.
24 червня 2018 р.
19 червня 2018 р. Випуск ВПБА. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Волинській православній богословській академії – випуск Із нагоди вручення дипломів бакалаврів, магістрів богословського факультету та керівників церковного хору регентського факультету ВПБА відбулися урочисті Богослужіння та захід.
19 червня 2018 р.
1 червня 2018 р. Перший молитовний сніданок Волині. Світлина інформаційної служби єпархії.
Перший молитовний сніданок на Волині У новому для нашого краю заході взяв участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл, інше духовенство та вірні єпархії.
1 червня 2018 р.
28 травня 2018 р. Патріарх Філарет в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Свято луцького собору – з Патріархом Філаретом (оновлено, додано відео) Сьогодні, в День Святого Духа, відбулося урочисте відзначення храмового празника кафедрального собору Святої Трійці. Божественну Літургію з цієї нагоди очолив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет...
29 травня 2018 р.
27 травня 2018 р. Патріарх Філарет в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Патріарх Філарет прибув у Луцьк (оновлено) Розпочався візит Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета у нашу єпархію з нагоди храмового свята кафедрального собору Святої Трійці, що в обласному центрі...
27 травня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери