Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
Християнський журнал для дітей «Небесний ліхтарик»
Останній випуск «Небесного ліхтарика» Дитячий християнський журнал «Небесний ліхтарик» невдовзі більше не виходитиме друком. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний редактор Валерія Лесюк.
4 жовтня 2018 р.
Йоан Богослов
Церковний календар: що відзначаємо 9 жовтня Цього дня особливо вшановуємо апостола і євангеліста Йоана Богослова, а кілька парафій нашої єпархії святкують храмові празники.
4 жовтня 2018 р.
Акафіст до Пресвятої Богородиці перед Холмською чудотворною іконою у 2016 році. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Паломництво до Холмської чудотворної ікони Богоматері 21 вересня, у п'ятницю, на Різдво Пресвятої Богородиці, коли особливо вшановується Її Холмський образ, відбудеться щорічна проща до цієї великої святині.
19 вересня 2018 р.
Волинський обласний форум сім’ї 14 вересня 2018 р.
АНОНС: Волинський обласний форум сім’ї 14 вересня в Палаці культури Луцька відбудеться Волинський обласний форум сім’ї для об’єднання зусиль у захисті християнських, українських сімейних цінностей.
3 вересня 2018 р.
24 серпня 2018 р. У кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
У храмах єпархії моляться за Україну У Луцьку та інших деканатах священнослужителі та миряни беруть участь у Богослужіннях і заходах з нагоди Дня Незалежності нашої країни.
24 серпня 2018 р.
23 серпня 2018 р. Підняття прапору над Управлінням єпархії. Світлина інформацінйої служби єпархії.
Духовенство й миряни відзначили День Прапора Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися у всіх деканатах єпархії.
23 серпня 2018 р.
АНОНС: Молитва в День Незалежності України (оновлено) Із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла 24 серпня о у храмах єпархії правитимуть молебні за Україну.
23 серпня 2018 р.
Пророк Ілля
2 серпня – пророка Іллі Як подає нам єпархіальний календар, храмові свята матимуть церкви Пророка Іллі в Луцьку, селищі Ратно, селах Копачівка Рожищанського та Грем’яче Ківерецького деканатів.
31 липня 2018 р.
28 липня 2018 р. Священнослужителі Волинської єпархії під час хресного ходу у Києві з нагоди 1030-ліття хрещення Київської Русі. Світлина інформаційної служби єпархїї.
Волиняни – на ювілеї хрещення Русі-України (оновлено) Священнослужителі й миряни нашої єпархії побували в Києві, взявши участь у богослужіннях та хресній ході з нагоди 1030-річчя хрещення Київської Русі-України...
30 липня 2018 р.
28 липня 2018 р. В офісі Міжнародного громадського об’єднання «Волинська світлиця» у Києві. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство єпархії відвідало світлицю наших краян у Києві (оновлено) Митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом з іншими священнослужителями привітали членів Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство» із 1030-річчям хрещення Київської Русі-України...
30 липня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери