Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
27 червня 2019 р. Урочистий захід з нагоди чергової річниці ухвалення Конституції України. Світлина з сайта volynnews.com.
Єпархія відзначила День Конституції З нагоди 23-ї річниці підписання основного Закону України у деканатах єпархії відбулися урочисті заходи за участі духовенства і мирян.
27 червня 2019 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл із митрополитом Анейським Макарієм (Павлідісом). Світлина інформаційної служби єпархії
На Волинь прибув митрополит Анейський Макарій (Павлідіс) (додано фото, відео) Ієрарх Константинопольської православної церкви очолить Богослужіння та заходи з нагоди храмового свята кафедрального собору Святої Трійці.
16 червня 2019 р.
15 червня – Троїцька поминальна субота У храмах єпархії пройдуть Богослужіння з панахидами. В луцькому кафедральному соборі Святої Трійці, зокрема, літургія розпочнеться о 9.00.
14 червня 2019 р.
Свята Трійця
16 червня – День Святої Тройці, П’ятидесятниця З нагоди торжества у храмах єпархії пройдуть урочисті Богослужіння. Зокрема, луцький кафедральний Троїцький собор відзначатиме храмовий празник, літургія розпочнеться о 9.00...
12 червня 2019 р.
Як іде перереєстрація парафій Волині Процес переходу громад із Московського патріархату в Православну церкву України непростий і тривалий, каже юрисконсульт єпархії Юлія Спіріна.
11 червня 2019 р.
Вознесіння Господнє
6 червня – Вознесіння Господнє З нагоди торжества у храмах єпархії відбудуться урочисті Богослужіння.
4 червня 2019 р.
23-24 лютого 2019 р. Під час з'їзду православної молоді. Світлини з сайту pomisna.info.
Волиняни – на з’їзді православної молоді Духовенство та юні парафіяни взяли участь у Всеукраїнському з'їзді в Київській православній богословській академії.
27 лютого 2019 р.
Антимінс, який видано у 2017 р. на одну з волинських парафій. Світлина інформаційної служби єпархії.
Що Московський Патріархат приховує від своїх парафіян в Україні? Днями Управління Волинської єпархії ПЦУ виявило ще один доказ для тих наших краян, які досі залишаються в МП. Доказ, що їх обдурюють.
12 лютого 2019 р.
Світлина з FB-сторінки події
АНОНС: Владика Михаїл розповість про Томос 15 лютого о 18.00 відбудеться зустріч молоді з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом. Захід проходитиме в Молодіжному центрі Волині (Луцьк, вул. Градний узвіз, 5).
12 лютого 2019 р.
Ще вісім парафій увійшли в Православну Церкву України Управління Волинської єпархії повідомило, скільки релігійних громад, що вийшли з Московського Патріархату, прийнято до ПЦУ за тиждень.
31 січня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери