Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
Заклик архієрея: протидіяти коронавірусу слід насамперед духовно З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла протягом Різдвяного посту у храмах єпархії більше молитимуться та битимуть у дзвони за подолання пандемії Covid-19.
28 листопада 2020 р.
21 грудня 2020 р. Панахида за загиблими. Світлини з сайта volynnews.com.
В єпархії відзначили День гідності та свободи На свято Собору Архістратига Михаїла та iнших небесних сил безплотних священнослужителі й миряни Волині взяли участь у заходах пам’яті про українські революції.
22 листопада 2020 р.
24 серпня 2020 р. На День Незалежності. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство єпархії святкує День Незалежності З нагоди головного державного свята в деканатах єпархії відбулися урочистості за участю священнослужителів та мирян єпархії...
24 серпня 2020 р.
6 серпня 2020 р. Зустріч із Послом Литви. Світлини з архіву Романа Цапа.
Митрополит зустрівся із послом Литви Митрополит Луцький і Волинський Михаїл поспілкувався із новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Вальдемарасом Сарапінасом.
7 серпня 2020 р.
В Управлінні єпархії створили новий підрозділ У духовній консисторії діятиме пенітенціарна служба. Її сформовано указом митрополита Луцького і Волинського Михаїла...
4 серпня 2020 р.
У волинських храмах – відправи Страсного тижня В останню седмицю перед Світлим Воскресінням Христовим у храмах єпархії, зокрема, кафедральному соборі Святої Трійці, правлять особливі Богослужіння.
17 квітня 2020 р.
12 квітня 2020 р. Освячення верби біля кафедрального собору Святої Трійці. Світлина з  сайта volynnews.com.
Як у Луцьку святкували Вербну неділю в умовах карантину З нагоди Входу Господнього в Єрусалим, або ж Вербниці, у храмах відбулись урочисті Богослужіння та освячення верби.
13 квітня 2020 р.
Карантин: до духовенства звернулася поліція Митрополит Луцький і Волинський Михаїл отримав листа від ГУНП у Волинській області з застереженнями щодо участі вірних у богослужіннях під час карантину.
25 березня 2020 р.
COVID-19: Владика Михаїл благословив бити в дзвони і посилено молитися Через загрозу поширення коронавірусу в Україні запроваджено карантинні заходи. Православна церква України теж долучається до боротьби з цією новою недугою.
12 березня 2020 р.
У храмах Волині молитимуться за подолання коронавірусу Митрополит Луцький і Волинський Михаїл закликає молитися, щоб Господь не допускав коронавірус в Україну.
25 лютого 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери