Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
16 серпня 2017 р. Засідання Волинської ради Церков у ОДА. Світлина інформаційної служби єпархії.
Відбулося засідання Волинської ради Церков Митрополит Луцький і Волиський Михаїл взяв участь у черговому зібранні ВРЦ, на якому прийнято ряд вагомих рішень. Захід відбувся в овальному залі ОДА.
16 серпня 2017 р.
Преображення Господа нашого Ісуса Христа
19 серпня – Преображення Господа нашого Ісуса Христа З нагоди великого свята, яке входить до числа дванадцяти найбільших у році, в храмах єпархії пройдуть Богослужіння.
15 серпня 2017 р.
28 липня 2017 р. Хресна хода з нагоди ушанування святого рівноапостольного князя Володимира та Дня хрещення Батьківщини. Світлина інформаційної служби єпархії.
Волиняни відзначили День хрещення Русі-України Священнослужителі і миряни нашої єпархії 28 липня побували в Києві, взявши участь у хресному ході з нагоди свята рівноапостольного великого князя Володимира та Дня хрещення Київської Русі-України...
29 липня 2017 р.
26 червня 2017 р. Конференція у ВПБА з нагоди 25-тої річниці Київського Патріархату. Світлина інформаційної служби єпархії
У Луцьку відбулися заходи до 25-ї річниці Київського Патріархату З нагоди ювілею третього відродження Помісної Православної Церкви в Україні митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив молебень у кафедральному соборі Святої Трійці. Наукове засідання відбулося у камінному залі Волинської православної богословської академії...
26 червня 2017 р.
Вознесіння Господнє
25 травня – Вознесіння Господнє З нагоди торжества у храмах єпархії пройдуть урочисті Богослужіння. Зокрема, у луцькому кафедральному соборі Божественна Літургія розпочнеться о 10.00.
24 травня 2017 р.
21 травня 2017 р. Вшанування загиблих під Волновахою. Світлини з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Луцьк: ушанували загиблих бійців під Волновахою В обласному центрі відбулися поминальні богослужіння і заходи з нагоди третьої річниці загибелі воїнів 51-ї ОМБр під Волновахою 22 травня 2014 р.
22 травня 2017 р.
19 травня 2017 р. Закладання капсули на місці майбутнього храму Святого Миколая у Волновасі. Світлина з сайту volynpost.com.
Волноваха: закладено капсулу майбутнього храму Священнослужителі взяли участь у богослужіннях та заходах у Донецькій єпархії з нагоди третьої річниці загибелі під Волновахою українських воїнів.
22 травня 2017 р.
14 травня 2017 р. Представники єпархії у заходах з нагоди Дня матері. Світлина інформаційної служби єпархії.
Представники єпархії відзначили День матері З нагоди цього свята священнослужителі та студенти Волинської православної богословської академії взяли участь у заходах.
15 травня 2017 р.
10 травня 2017 р. Вітання митрополита Луцького і Волинського Михаїла із днем народження. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила день народження архієрея З нагоди свого 51-річчя митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію і подячний молебень у кафедральному соборі Святої Трійці...
10 травня 2017 р.
Помолімося за упокій жертв операції «Вісла» Митрополит Луцький і Волинський Михаїл благословляє всім священнослужителям та мирянам єпархії у всіх храмах в неділю, 30 квітня, звершити заупокійні молитви в пам'ять про тих, хто постраждав від операції «Вісла»...
27 квітня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери