Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
Святе Богоявлення. Хрещення Господнє
19 січня – Святе Богоявлення. Хрещення Господнє З нагоди торжества у храмах єпархії пройдуть Відправи. Зокрема, у луцькому кафедральному соборі Святої Трійці Літургія розпочнеться о 10.00.
18 січня 2018 р.
АНОНС: Де зустріти Новий рік у храмі (оновлюється) У ніч із 31 грудня на 1 січня у кількох храмах єпархії проведуть Божественні Літургії.
31 грудня 2017 р.
Святитель Миколай
19 грудня – святителя Миколая, архієпископа Мир Лiкiйських, чудотворця Як подає нам єпархіальний календар, храмові свята матимуть громади в Луцьку, Ківерцях, Горохові, Камені-Каширському, Колках селах Мстишин, Колодяжне, Охлопів та Лахвичі.
18 грудня 2017 р.
15 грудня 2017 р. Концерт «Людина року». Світлини з сайту volynnews.com.
Луцький військовий капелан став «Героєм року» Священика Олександра Вронського відзначено в одній із номінацій конкурсу «Люди року – 2017. Волинь у рамках загальнонаціональної програми «Люди ХХІ століття»...
17 грудня 2017 р.
14 грудня 2017 р. Привітання Патріарха Філарета у день ангела. Світлина з сайту сerkva.info.
Архієрей привітав Патріарха з днем ангела Митрополит Михаїл побував у столиці з нагоди свята праведного Філарета Милостивого й дня тезоіменитства Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.
15 грудня 2017 р.
Димитрівська поминальна субота
4 листопада – Димитрівська поминальна субота У храмах єпархії пройдуть Богослужіння за померлих. Зокрема, в луцькому кафедральному соборі Святої Трійці відправа розпочнеться о 9.00...
2 листопада 2017 р.
Якого числа Димитрівська поминальна субота? На догоду російській ідеології УПЦ (Московського Патріархату) переносить всезагальне поминання спочилих на тиждень раніше, ніж належить згідно з церковним уставом.
26 жовтня 2017 р.
23 жовтня 2017 р., Луцьк. Учасники свята Собор Волинських святих і 25-ліття відродження Волинської православної богословської академії. Світлина з сайта Vpba.org.
У Луцьку відзначили Собор волинських святих та актовий день ВПБА З нагоди свята всіх угодників Волині і 25-ліття відродження Волинської православної богословської академії відбулися урочистості за участю дев’яти архієреїв.
24 жовтня 2017 р.
13 жовтня 2017 р. Вітання митрополита Луцького і Волинського Михаїла з днем ангела. Світлини інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила день ангела митрополита У день святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі, у кафедральному соборі Святої Трійці відправили Божественну Літургію та подячний молебень із нагоди дня ангела митрополита Луцького і Волинського Михаїла...
13 жовтня 2017 р.
Ікона «Луцька Покрова»
14 жовтня – Покрова Пресвятої Богородиці З нагоди свята у храмах єпархії пройдуть Богослужіння. У луцькому кафедральному соборі, зокрема, Літургія розпочнеться о 10.00.
10 жовтня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери