Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
8 травтня 2018 р. Вшанування жертв Другої світової війни. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство – у заходах до Дня пам’яті та примирення З нагоди перемоги над нацизмом у Другій світовій війні митрополит Луцький і Волинський разом із кліриками кафедрального собору відправив заупокійну літію...
8 травня 2018 р.
Митрополита Луцьий і Волинський Михаїл приймає вітання. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: День народження митрополита відзначатимуть 10 травня 9 травня митрополитові Луцькому і Волинському Михаїлові виповнюється 52 роки. Але Богослужіння і вітання традиційно переносять...
6 травня 2018 р.
4 травня 2018 р. Духовенство під час урочистостей з нагоди Дня прикордонника. Світлини з сайту volynnews.com.
Прикордонників привітали із професійним святом Духовенство взяло участь в урочистих заходах з нагоди Дня прикордонника, які відбулися у Луцькому прикодонному загоні.
4 травня 2018 р.
22 квітня 2018 р. Молебень у кафедральному соборі Святої Трійіц. Світлина інформаційної служби єпархії.
У храмах єпархії молилися за визнання автокефалії Молебні перед початком усякого доброго діла відправили в церквах Волині за створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви...
22 квітня 2018 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Митрополит Михаїл звернувся до духовенства і мирян УПЦ (МП) Єпархіальний архієрей Київського Патріархату закликає волинських архієреїв, священиків і парафіян УПЦ (Московського Патріархату) підтримати визнання автокефалії.
21 квітня 2018 р.
Владика Михаїл: «Моліться за об’єднання православних українців» (оновлено) Митрополит Луцький і Волинський закликав посилено молитися за надання Томосу про визнання української церковної афтокефалії.
20 квітня 2018 р.
АНОНС: Флеш-моб на підтримку визнання автокефалії 22 квітня, 13.00, Театральний майдан Луцька – православний флеш-моб на підтримку визнання Вселенським Патріархом Варфоломієм автокефалії (незалежності) Православної Церкви в Україні.
20 квітня 2018 р.
9 квітня 2018 р. Декан монастирів архімандрит Константин (Марченко) проводить екскурсію для дітей із Волновахи. Світлини з сайту lutskrada.gov.ua.
Діти з Волновахи провели пасхальні канікули на Волині Укотре напередодні Великодня група дітей із Донецької єпархії відвідала наш край, зокрема, Луцьк, який є містом-побратимом Волновахи.
10 квітня 2018 р.
1 березня 2018 р. На виставці у новій арт-галереї «Образ». Світлини інформаційної служби єпархії.
Луцьк: нова виставкова зала в Київському Патріархаті У підвальному приміщенні жіночого монастиря Святителя Василія Великого відкрито галерею сакрального та образотворчого мистецтва «Образ» Наталі Грабовецької.
2 березня 2018 р.
Відбулися звітні збори духовенства єпархії Священнослужителі усіх деканатів розповідали про діяльність своїх парафій у 2017 р., слухали настанови керуючого єпархією та обмінювалися набутками душпастирського служіння...
20 лютого 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери