Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Міжконфесійні контакти
Міжконфесійні контакти
Біблія в перекладі Патріарха Філарета
Перше в Луцьку міжконфесійне свято Біблії Цей захід відбувся за почином видавничого відділу єпархії «Ключі», який благословив митрополит Михаїл, під егідою Українського біблійного товариства (УБТ).
25 серпня 2017 р.
16 серпня 2017 р. Засідання Волинської ради Церков у ОДА. Світлина інформаційної служби єпархії.
Відбулося засідання Волинської ради Церков Митрополит Луцький і Волиський Михаїл взяв участь у черговому зібранні ВРЦ, на якому прийнято ряд вагомих рішень. Захід відбувся в овальному залі ОДА.
16 серпня 2017 р.
26 червня 2017 р.  Єпархіальні збори, присвячені 25-й річниці утворення Київського Патріархату, на яких було прийнято звернення Волинської єпархії УПЦ КП до Волинської єпархії УПЦ (МП). Світлина інформаційної служби єпархії
Оприлюднено звернення Волинської єпархії УПЦ КП до Волинської єпархії УПЦ (МП) Закликаючи співбратів до єдності, автори документа наголошують: розділення Православної Церкви в Україні справляє негативний вплив на все суспільне життя, а те, що велика частина священнослужителів УПЦ (МП) симпатизує «русскому миру», є однією з причин російського вторгнення в Україну...
10 липня 2017 р.
31 травня 2017 р. Круглий стіл «Від конфлікту до розбудови миру: виклики і досвід регіону». Світлина з сайту eenu.edu.ua.
Священик взяв участь у круглому столі Лесиного вишу Священик Микола Савчук долучився до обговорення теми «Від конфлікту до розбудови миру: виклики і досвід регіону».
1 червня 2017 р.
Привітання розміщене на сайті Одеської єпархії УПЦ МП
Душпастир – про «сепаратистів у рясах» Протоієрей Матвій Олійник висловив обурення з приводу привітання керуючого Одеською єпархією УПЦ (МП) очільника Російської Федерації.
30 травня 2017 р.
2 квітня 2017 р. Міжконфесійна молитва за перемогу і встановлення справедливого миру на Театральному майдані Луцька перед фотостендом героїв «Небесної сотні» та загиблих воїнів АТО. Очолює митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку молилися за перемогу і мир (оновлено) На Театральному майдані міста перед фотостендом героїв «Небесної сотні» та загиблих воїнів АТО відправили міжконфесійну молитву за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру. Богослужіння очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл...
4 квітня 2017 р.
У Луцьку відбудеться спільна молитва за перемогу і мир Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій закликала по всій території України і в країнах українського поселення провести спільну молитву за перемогу і встановлення справедливого миру...
31 березня 2017 р.
Наталія Ротченкова
Луцьк: визначено вчителя року з духовно-моральних дисциплін Наталія Ротченкова, вчитель Луцької ЗОШ № 17 та Центру християнського виховання дітей і молоді у Луцьку здобула перемогу в обласному турі конкурсу
27 лютого 2017 р.
Благодійний телемарафон «Бог про тебе не забуде»
12 січня – різдвяний телемарафон «Бог багатий милосердям» Спільний проект Волинської ради Церков (ВРЦ), облдержадміністрації, обласних держтелерадіокомпанії та організації Товариства Червоного Хреста відбудеться вдванадцяте.
11 січня 2017 р.
Вікарій єпархії привітав римо-католиків із Різдвом Христовим Єпископ Володимир-Волинський Матфей побував на святковій Месі у римсько-католицькому кафедральному соборі Апостолів Петра і Павла, що в Луцьку.
27 грудня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери