Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
24 червня 2018 р. Митпоролит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлини інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: батьки – не ходячий банкомат! Стосунки з ближніми слід вибудовувати на безкорисливій любові за прикладом євангельського сотника.
24 червня 2018 р.
22 червня 2018 р. Вручення грамоти. Світлини з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка.
Військовики подякували єпархії за допомогу Майор Андрій Грузінцев, заступник командира з морально-психологічного забезпечення 1-го гірсько-штурмового батальйону 128-ї ОГШБр вручив грамоту митрополитові...
24 червня 2018 р.
22 червня 2018 р. Польсько-український семінар «Діяльність національних конференцій ректорів Польщі та України на тлі загальноєвропейських тенденцій». Світлини інформаційної служби єпархії.
Керуючий єпархією зустрівся з ректорами двох країн Митрополит Луцький і Волинський взяв участь у польсько-українському семінарі «Діяльність національних конференцій ректорів Польщі та України на тлі...
24 червня 2018 р.
23 червня 2018 р. Вшанування жертв Луцької тюрми. Світлини інформаційної служби єпархії.
В єпархії молилися за в’язнів, розстріляних НКВС Із приводу чергової річниці знищення органами НКВС в’язнів на початку німецько-радянської війни відбулися скорботні заходи та богослужіння.
24 червня 2018 р.
Заупокійна літія за жертвами Другої світової війни. Світлина інформаційної служби єпархії
Корінь Другої світової війни – богоборство, сказав архієрей У чергову річницю початку німецько-радянської війни (найважчого етапу Другої світової) митрополит Луцький і Волинський Михаїл із духовенством кафедрального собору Святої Трійці відслужив заупокійну літію на меморіалі «Вічна слава» в обласному центрі.
22 червня 2018 р.
20 червня 2018 р. Засідання колегії ОДА. Світлина з сайту voladm.gov.ua.
Владика Михаїл – у складі колегії ОДА Митрополит Луцький і Волинський уперше взяв участь у засіданні колегії обласної державної адміністрації.
21 червня 2018 р.
19 червня 2018 р. Випуск ВПБА. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Волинській православній богословській академії – випуск Із нагоди вручення дипломів бакалаврів, магістрів богословського факультету та керівників церковного хору регентського факультету ВПБА відбулися урочисті Богослужіння та захід.
19 червня 2018 р.
17 червня 2018 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Кадр із відео єпархіальної телестудії «Собор».
«Краще, щоб ти прийшов до храму, ніж тебе туди принесли», – архієрей Митрополит Луцький і Волинський Михаїл укотре нагадав про місію людини. Про це владика говорив під час проповіді в неділю 3-тю після П’ятдесятниці на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці...
17 червня 2018 р.
1 червня 2018 р. На першому молитовному сніданку Волині. Світлини інформаційної служби єпархії
На молитовному сніданку в Луцьку зібрали понад півмільйона Протягом першого молитовного сніданку Волині, який відбувся 1 червня, зібрали 514 тисяч 830 гривень...
17 червня 2018 р.
13 червня 2018 р. В обласній лікарні. Світлина інформаційної служби єпархії
Владика привітав медиків із професійним святом Перед Днем медичного працівника митрополит Луцький і Волинський Михаїл в обласній клінічній лікарні висловив подяку «людям у білих халатах»...
14 червня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери