Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
31 липня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді в кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії
Владика Михаїл – про резолюцію польського Сейму Митрополит Луцький і Волинський Михаїл прокоментував ухвалу Сеймом Польщі резолюції «Про встановлення 11 липня Днем пам’яті поляків, жертв геноциду, вчиненого ОУН-УПА»...
1 серпня 2016 р.
Заслужений юрист України судді Віктор Кравчук
Владика Михаїл привітав Віктора Кравчука із 65-річчям Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у відзначенні ювілейного дня народження заслуженого юриста України судді Віктора Кравчука, який у 2002–2012 рр очолював Господарський суд області...
31 липня 2016 р.
27 липня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл в студії телеканалу «Еспресо Ті-ві»
Митрополит Михаїл – про різницю Київським і Московським Патріархатами В ефірі телеканалу «Еспресо Ті-ві» Митрополит Луцький і Волинський Михаїл прокоментував хресну ходу Московського Патріархату та розповів про різницю між цією конфесією і Української Православною Церквою Київського Патріархату.
30 липня 2016 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Єпархіальний архієрей – на засіданні Священного Синоду Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у засіданні Священного Синоду, який відбувся в столиці під головуванням Патріарха Київського та всієї України-Руси Філарета.
29 липня 2016 р.
28 липня 2016 р. У Києві. Священослужителі взяли участь в урочистостях до Дня хрещення Русі-України. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила День хрещення Русі-України Близько 200 священослужителів та понад 1050 мирян Волині 28 липня побували в Києві, взявши участь у хресному ході з нагоди свята рівноапостольного великого князя Володимира та Дня хрещення Київської Русі-України.
29 липня 2016 р.
24 липня 2016 р. проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Владика Михаїл: нам усім належить бути апостолами У день вшанування рівноапостольної Ольги, розповідаючи про життя цієї волинської, української та всеправославної проповідниці, митрополит Луцький і Волинський Михаїл у казанні на завершення Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці зауважив: «ми з вами також апостоли»...
25 липня 2016 р.
17 липня 2016 р. У Хмельницькій єпархії. Світлини з сайта cerkva-km.info
Владика Михаїл побував у Хмельницькій єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл на запрошення митрополита Хмельницького і Кам’янець-Подільського Антонія побував у цій єпархії з нагоди візиту до неї Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета...
19 липня 2016 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Митрополит про Всеправославний Собор та нашу єпархію Напередодні свята апостолів Петра і Павла митрополит Луцький і Волинський Михаїл дав інтерв’ю інтернет-виданню «Волинська правда» (pravda.lutsk.ua).
15 липня 2016 р.
14 липня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив служить молебень перед відкриттям табору. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей відкрив єпархіальний молодіжний табір Поблизу селища Колки Маневицького району митрополит Луцький і Волинський Михаїл, очоливши молебень на початок усякого доброго діла, відкрив православний молодіжний табір.
15 липня 2016 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл в домовому храмі Великомучениці Катерини жіночого монастиря Святителя Василія Великого. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл: примножуйте таланти, які вам дав Бог Ушановуючи апостолів Петра і Павла, ми називаємо їх святими первоверховними. Проте це не є означення влади чи «сидіння вище всіх», зазначив у проповіді митрополит Луцький і Волинський Михаїл на завершення Літургії в домовому храмі Великомучениці Катерини жіночого монастиря Святителя Василія Великого.
13 липня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери