Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
24 жовтня 2016 р. Актовий день у ВПБА. Світилина інформаційної служби єпархії.
ВПБА відзначила 220-ліття своєї історії Відбулися святкування з нагоди заснування єпископом Варлаамом (Шишацьким) семінарії в Острозі, від якої веде початок нинішня Волинська православна богословська...
25 жовтня 2016 р.
23 жовтня 2016 р. У Володимирському соборі на урочистій Божественній Літургії. Світлина з сайту cerkva.info
Архієреї привітали Патріарха з річницею інтронізації Митрополит Луцький і Волинський Михаїл та єпископ Володимир-Волинський Матфей взяли участь у Богослужіннях з нагоди 21-річчя інтронізації Патріарха Київського...
24 жовтня 2016 р.
Настінний церковний календар на 2017 рік видавничого відділу єпархії «Ключі» у двох варіантах
Вийшов єпархіальний календар на наступний рік Настінний церковний календар на 2017 рік випустив видавничий відділ єпархії «Ключі» у двох варіантах. На першому розміщено Волинську ікону Божої Матері, на другому – світлину митрополита Луцького і Волинського Михаїла...
23 жовтня 2016 р.
22 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час засідання Священного Синоду. Світлина з архіву митрополита Антонія (Махоти).
Владика Михаїл – на Священному Синоді Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у засіданні Священного Синоду, яке відбулося в столиці під головуванням Патріарха Київського та всієї Руси-України Філарета...
23 жовтня 2016 р.
14 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освячує оновлений фотостенд. Світлина інформаційної служби єпархії.
Як єпархія відзначала День захисника України (оновлено) На Покрову Пресвятої Богородиці в Луцьку й деканатах окрім Богослужінь у храмах відбулись відправи та заходи з нагоди державного свята на честь українського воїнства.
17 жовтня 2016 р.
16 жовтня 2016 р. Вручення нагороди митрополиту Луцькому і Волинському Михаїлу. Світлина Ігора Сацика.
Митрополита нагороджено грамотою Верховної Ради України За заслуги перед українським народом митрополита Луцького і Волинського Михаїла відзначили високою нагородою законодавчого органу державної влади.
16 жовтня 2016 р.
16 жовтня 2016 р  Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолює Божественну Літургію у с. Тарасове. Світлина Ігора Сацика.
У храмі с. Тарасове освячено іконостас Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив чин освяти іконостаса та очолив Божественну Літургію в церкві Рівноапостольного князя Володимира Великого в с. Тарасове Луцького районного деканату.
16 жовтня 2016 р.
14 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл виголошує проповідь у день Покрови Пресвятої Богородиці у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Митрополит: уперед під Покровом Божої Матері У день Покрови Пресвятої Богородиці митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці виголосив проповідь про захист Божої Матері.
14 жовтня 2016 р.
Патріарх привітав митрополита з днем ангела На сайті Cerkva.info опублікували привітання Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета митрополитові Луцькому і Волинському Михаїлові ...
14 жовтня 2016 р.
13 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл приймає вітання з нагоди дня ангела. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила день ангела митрополита Михаїла У день святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі відправили Божественну Літургію та подячний молебень із нагоди дня ангела митрополита...
13 жовтня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери