Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
23 серпня 2017 р. Грамота Луцької міської ради – митрополитові Луцькому і Волинському Михаїлові. Світлина інформаційної служби єпархії.
Керуючого єпархією відзначено грамотою міськради Митрополит Луцький і Волинський Михаїл одержав нагороду органу самоврядування обласного центру 23 серпня, у День Державного Прапора України.
25 серпня 2017 р.
24 серпня 2017 р. Спільна молитва за Україну. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначає День Незалежності України У Луцьку та інших деканатах священнослужителі та миряни взяли участь у богослужіннях і заходах з нагоди 26-ї річниці головного національного свята.
24 серпня 2017 р.
20 серпня 2017 р. У соборі Покрови Пресвятої Богородиці в Ківерцях. Очолює митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
Ківерці: у Покровському соборі – подвійний ювілей З нагоди 20-ліття освяти собору та 10-річчя надання цьому храмові статусу собору митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію.
22 серпня 2017 р.
21 cерпня 2017 р. звітно-виборчі збори ГО «Військові капелани Волині». Світлина інформаційної служби єпархії.
Що зробили за рік військові капелани ГО «Військові капелани Волині» з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла, провела в обласному центрі звітно-виборчі збори.
22 серпня 2017 р.
Тростянецька чудотворна ікона Богоматері «Одигітрія»
АНОНС: Організовують піше паломництво у Тростянець Щороку торжество Успінням Пресвятої Богородиці посилює піше паломництво, яке проходить від обласного центру до с. Тростянець Ківерецького деканату.
22 серпня 2017 р.
16 серпня 2017 р. Засідання Волинської ради Церков у ОДА. Світлина інформаційної служби єпархії.
Відбулося засідання Волинської ради Церков Митрополит Луцький і Волиський Михаїл взяв участь у черговому зібранні ВРЦ, на якому прийнято ряд вагомих рішень. Захід відбувся в овальному залі ОДА.
16 серпня 2017 р.
14 серпня 2017 р. Митрополит Михаїл освячує зілля на подвір’ї кафедрального собору Святої Трійці у Луцьку. Світлина іноформаційної служби єпархії
Владика: дякуємо Господу за його любов У день винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього та вшанування мучеників Макавеєвих митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію у кафедральному соборі Святої Трійці...
14 серпня 2017 р.
13 серпня 2017 р. Чин заснування Покрови Пресвятої Богородиці та поставлення хреста у військовій частині 1141 Національної гвардії України. Богослужіння очолює митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
Луцьк: у військовій частині спорудять храм Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив чин заснування храму Покрови Пресвятої Богородиці та поставлення хреста у військовій частині 1141 Національної гвардії України...
14 серпня 2017 р.
13 серпня 2017 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Архієрей: Всевишній подарувавши свободу, надав право обирати Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у неділю 9-ту після П’ятдесятниці пояснив, що Господь створивши людину за образом і подобою Божою, залишив за нею свободу вибору...
14 серпня 2017 р.
9 серпня 2017 р. У храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона при обласні клінічній лікарні.  Світлини інформаційної служби єпархії.
У храмі при лікарні освячено іконостас та образ із частинкою мощей З нагоди престольного свята митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав парафію Великомученика і цілителя Пантелеймона при обласні клінічній лікарні...
10 серпня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери