Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Луцький міський деканат
Луцький міський деканат
22 вересня 2018 р. Церква Святителя Феодосія Чернігівського у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії
Владика Михаїл: святий Феодосій духовно поєднує два кінці України Митрополит Луцький і Волинський очолив Божественну Літургію та молебень на храмовий празник парафії Святителя Феодосія Чернігівського в обласному центрі...
24 вересня 2018 р.
10 вересня 2018 р. Перша Божественна Літургія в храмі Преподобного Іова Почаївського в Луцьку. Очолює митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
Перша архієрейська Служба в новому луцькому храмі У день Знайдення мощей преподобного Іова Почаївського митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Літургію в церкві на честь цього святого (бульвар Дружби народів, 16) – у перший престольний празник...
11 вересня 2018 р.
26 серпня 2018 р. Похорон Георгія Ольховського. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку попрощалися із бійцем 128-ї бригади Чин похорону Георгія Ольховського очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці.
26 серпня 2018 р.
Прощання з воїном. Світлина з сайта Volynpost.com
Що робити, коли в Луцьку проводять бійця в останню дорогу? Інформаційна служба єпархії з благословіння митрополита Луцького і Волинського підготувала документ: «Як поводитися, коли хоронимо воїна. Пам’ятка для лучан».
24 серпня 2018 р.
Відновлена хоругва братства
У Луцьку представили нову хоругву Хрестовоздвиженського братства Напередодні Дня Державного Прапора України в Музеї історії Луцького братства відбулася презентація його відтвореної корогви.
24 серпня 2018 р.
23 серпня 2018 р. Підняття прапору над Управлінням єпархії. Світлина інформацінйої служби єпархії.
Духовенство й миряни відзначили День Прапора Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися у всіх деканатах єпархії.
23 серпня 2018 р.
22 серпня 2018 р. Міжнародний фестиваль «Поліське літо з фольклором». Світлина інформаційної служби єпархії.
Міжнародний фестиваль у Луцьку розпочали з молитви Молебень для учасників XV Міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором» традиційно відправили у кафедральному соборі Святої Трійці.
23 серпня 2018 р.
Музей волинської ікони відзначає 25-ліття Ієромонах Димитрій (Франків) взяв участь у представленні виставкового проекту «Колекції Музею волинської ікони».
23 серпня 2018 р.
9 серпня 2018 р. Привітання колективу Волинського онкодиспасеру з нагоди 70-річчя закладу. Світлина з сайта volynnews.com.
Декан Луцька привітав онкодиспансер із ювілеєм Луцький міський благочинний протоієрей Михайло Онищук взяв участь в урочистих заходах із нагоди 70-річчя Волинського онкодиспансеру.
10 серпня 2018 р.
Ієромонах Никодим (Смілий)
У бібліотеці зустрілися із душпастирем Волинська обласна бібліотека для юнацтва запросила намісника луцького монастиря Воздвиження хреста Господнього ієромонаха Никодима для бесіди з молоддю.
9 серпня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери