Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Луцький міський деканат
Луцький міський деканат
10 грудня 2018 р. Благодійний ярмарок в луцькому драмтеатрі. Світлини Волинської обласної бібліотеки для юнацтва
Недільна школа взяла участь у доброчинному ярмарку Вихованці недільної школи парафії Святителя Феодосія Чернігівського, що в обласному центрі, створили новорічні сувеніри, аби долучитися до благодійного проекту «Творчість заради життя»...
12 грудня 2018 р.
Церква Святителя Миколая Чудотворця та дзвіниця поруч
Керуючий єпархією освятив дзвіницю в Луцьку Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в церкві Святителя Миколая Чудотворця в обласному центрі та чин освячення її дзвіниці.
6 грудня 2018 р.
3 грудня 2018 р. Чин заснування храму Введення Пресвятої Богородиці та поставлення хреста у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії
Освячено хрест, де будуватимуть Дитячу церкву Митрополит Луцький і Волинський Михаїл звершив чин заснування храму та поставлення хреста в 40-Ж мікрорайоні обласного центру.
4 грудня 2018 р.
АНОНС: Освята хреста під будівництво дитячої церкви в Луцьку 3 грудня, в понеділок, о 13.00 митрополит Луцький і Волинський Михаїл звершить чин заснування храму та поставлення хреста в обласному центрі.
1 грудня 2018 р.
27 листопада 2018 р. Престольне свято у храмі на честь апостола Филипа у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
Керуючий єпархією очолив храмове свято на Черничах У день апостола Филипа з нагоди престольного празника церкви, що в обласному центрі, Божественну Літургію очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл...
28 листопада 2018 р.
24 листопада 2018 р. На Замковій площі Луцька. Світлина інформаційної служби єпархії
Єпархія вшанувала пам’ять жертв голодоморів З нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів в обласному центрі та деканатах відбулися поминальні заходи й богослужіння...
25 листопада 2018 р.
6 листопада 2018 р. Ікона великомучениці Варвари з частинкою мощей, що з київського Феодосіївського монастиря. Світлина інформаційної служби єпархії.
Розпочалося паломництво в медичних закладах Проща до ікони великомучениці Варвари з частинкою мощей почалася у храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона обласної клінічної лікарні.
7 листопада 2018 р.
28 жовтня 2018 р. Відправа з нагоди зустрічі святинь у храмі Преподобного Іова Почаївського у Луцьку. Світлини з архіву священика Олекснадра Вронського.
Афонські реліквії подарували храмові в Луцьку Настоятель парафії Іова Почаївського, що в обласному центрі, священик Олександр Вронський у складі паломницької групи здійснив подорож до святинь Греції.
30 жовтня 2018 р.
2 жовтня 2018 р. Під час лекції. Світлини з сайту volynonline.com
У ЛНТУ започаткували курс лекцій про Православ’я Представники єпархії читатимуть лекції в Луцькому національному технічному університеті на тему «Системний аналіз внутрішнього світу людини...
4 жовтня 2018 р.
2 жовтня 2018 р. Під час презентації монографії «Холмська ікона Богородиці з Емануїлом». Світлини з сайту lutskrada.gov.ua.
Душпастирі – на презентації монографії про Холмський образ У Музеї волинської ікони відбулося представлення праці Володимира Александровича «Холмська ікона Богородиці з Емануїлом».
3 жовтня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери