Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Луцький міський деканат
Луцький міський деканат
24 жовтня 2019 р. Міжнародна конференція «Волинська ікона: дослідження та реставрація». Світлини з сайту Vpba.edu.ua.
Священники взяли участь в іконознавчій конференції Протоієрей Владислав Фульмес і протоієрей Василь Лозовицький взяли участь у XXVI Міжнародній науковій конференції «Волинська ікона: дослідження та реставрація».
25 жовтня 2019 р.
13 жовтня 2019 р. Освячення церковної крамниці «Афілія». Світлини інформаційної служби єпархії.
Обитель відкрила крамницю «Аліфія» Церковний магазин жіночого монастиря Святителя Василія Великого розміщено за адресою просп. Волі, 2 (вхід із боку вул. Паркової).
17 жовтня 2019 р.
14 жовтня 2019 р. Пізнавально-виховний захід для вихованців і батьків недільних шкіл обласного центру «Покрова у древньому Лучеську». Світлини з архіву протоієрея Михайла Онищука.
«Покрова у древньому Лучеську» – для недільних шкіл У день великого Богородичного свята Луцький міський деканат організував пізнавально-виховний захід для вихованців і батьків недільних шкіл обласного центру.
15 жовтня 2019 р.
8 жовтня 2019 р. Під чс освячення приміщення «12 каналу». Світлини інформаційної служби єпархії.
Освятили приміщення «12 каналу» Митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив чин освячення приміщення місцевого телеканалу в обласному центрі.
9 жовтня 2019 р.
АНОНС: «Покрова у древньому Лучеську» 14 жовтня, на Покрову Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, Луцький міський деканат організовує пізнавально-виховний захід для вихованців і батьків недільних шкіл обласного центру...
7 жовтня 2019 р.
22 вересня 2019 р. Під час Богослужіння у храмі Святителя Феодосія Чернігівського у Луцьку. Світлини інформаційної служби єпархії.
Луцька парафія відзначила храмове свято та день сім’ї Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав парафія Святителя Феодосія Чернігівського (вул. Володимирська, 70), що в обласному центрі.
23 вересня 2019 р.
21 вересня 2019 р. В Музеї волинської ікони. Світлини інформаційної служби єпархії
Паломництво до унікальної реліквії в Луцьку У день Різдва Пресвятої Богородиці та Її Холмського чудотворного образа в Луцьку відбулося щорічне паломництво до цієї святині, що зберігається у Музеї волинської ікони та датується ХІ ст...
22 вересня 2019 р.
Акафіст до Пресвятої Богородиці перед Холмською чудотворною іконою у 2016 році. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Паломництво до Холмської чудотворної ікони 21 вересня, у суботу, відбудеться щорічне паломництво до Музею волинської ікони.
16 вересня 2019 р.
Церква Святителя Феодосія Чернігівського у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії
АНОНС: Престольний празник Феодосіївської парафії 22 вересня у церкві Святителя Феодосія Чернігівського обласного центру (вул. Володимирська, 70) відбудеться урочисте Богослужіння з нагоди храмового свята...
16 вересня 2019 р.
10 вересня 2019 р. Під час Богослужіння у луцькому храмі Преподобного Іова Почаївського. Світлина інформаційної служби єпархії.
Митрополит очолив празник луцького храму З нагоди престольного свята владика Михаїл відвідав парафію Преподобного Іова Почаївського у Луцьку (бульв. Дружби народів, 16) й очолив Божественну літургію...
10 вересня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери