Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Константин (Марченко), архімандрит
Архімандрит Константин (Марченко)
4 вересня 2016 р. Учасники молодіжного братства «Мирт», що діє при чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату. Світлини з архіву Любові Фрадинської
У Жидичинській обителі виховуватимуть лідерів За сприяння молодіжного братства «Мирт», що діє при чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату, створено інститут лідерів для християнської молоді...
6 вересня 2016 р.
Перша Служба на підмурівках нового храму в Жидичині У чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецього деканату, на фундаменті майбутнього Свято-Успенської церкви відслужили першу Божественну Літургію.
30 серпня 2016 р.
28 серпня 2016 р. Святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Пречистої Діви Марії. Світлина інформаційної служби єпархії.
Особливе успенське Богослужіння відбулося в Жидичині На Успіння Пресвятої Богородиці в чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецького деканату, відправили Єрусалимську Ранню з чином погребіння плащаниці Пречистої Діви Марії.
29 серпня 2016 р.
Архімандрит Константин (Марченко)
Архімандрит Константин (Марченко) – прес-секретар єпархії В інформаційно-видавничому центрі єпархії (ІВЦ) – кадрова зміна.
29 серпня 2016 р.
30 серпня 2015 р. Святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Діви Марії. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Богослужіння в Жидичині на Успіння Богородиці 28 серпня о 16.30 у чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця розпочнеться святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Діви Марії.
18 серпня 2016 р.
19 червня 2016 р. Патріарх Філарет в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Патріарх Філарет: Господь приведе нас до перемоги Первоієрарх Київського Патріархату прибув до луцького кафедрального собору Святої Трійці, щоби разом із волинянами відзначити престольний празник головного храму нашого краю...
19 червня 2016 р.
9 червня 2016 р. Освята пам’ятника у замку Любарта. Світлина з сайта chernectvo.org
Монахи освятили пам’ятник у замку Любарта Братія Жидичинського чоловічого монастиря Святителя Миколая Чудотворця відправила заупокійну літію біля встановленого «пам’ятника волинському князеві»...
11 червня 2016 р.
20 травня 2016 р. Архімандрит Константин (Марченко). Світлина з сайта Volynnews.com
Архімандрит Константин освятив у Жидичині ЦНАП Декан монастирів єпархії і намісник монастиря Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату архімандрит Константин (Марченко) очолив чин освячення новоствореного центру надання адміністративних послуг у цьому поселенні...
23 травня 2016 р.
«Роль особистості в Церкві»: міжнародна конференція у ВПБА Науково-практична конференція відбулася у Волинській православній богословській академії з нагоди таких дат: 400-ліття луцького Хрестовоздвиженського братства, 220-річчя заснування Волинської духовної семінарії, піввікове служіння на столичній кафедрі Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.
22 травня 2016 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл приймає вітання з нагоди 50-річчя. Світлина інформацйної служби єпархії.
Єпархія відзначила 50-річчя митрополита Михаїла Святкові заходи розпочались 11 травня Божественною Літургією в кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку, після якої владика приймав вітання від духовенства та мирян. А по обіді в міському Палаці культури відбулась урочиста академія.
12 травня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери