Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
29 жовтня 2017 р. Заупокійна літія у кафедральному соборі Святої Трійці по волинянах, загиблих на Донбасі. Світлини інформаційної служби єпархії
У Луцьку вшанували загиблих в АТО волинян В обласному центрі відбулися заходи, на яких згадали краян, які загинули на Донбасі...
30 жовтня 2017 р.
29 жовтня 2017 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Кадр із відео єпархіальної телестудії «Собор».
Владика: храм – це повнота благодаті Святого Духа Митрополит Луцький і Волинський Михаїл наголосив на важливості перебування у храмі. Про це архієрей розповідав під час проповіді на завершення Божественної Літургії у неділю 21-шу після П’ятдесятниці у кафедральному соборі Святої Трійці...
29 жовтня 2017 р.
26 жовтня 2017 р. Освячення нових відділень медичного центру «Благомед». Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей освятив відділення медцентру «Благомед» Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив нові відділення хірургії одного дня та консультативно-діагностичне відділення у медичному центрі «Благомед».
27 жовтня 2017 р.
АНОНС: Панахида по загиблих в АТО волинянах 29 жовтня в Луцьку вшанують краян, яких убили російські окупанти на Донбасі.
27 жовтня 2017 р.
25 жовтня 2017 р. Волинські військові капелани. Світлина інформаційної служби єпархії
У Луцьку вшанували покровителя капеланів У день святителя Мартина Милостивого, єпископа Турського, який вважається покровителем капеланів, відбулися Богослужяння та заходи...
26 жовтня 2017 р.
Cвятителя Мартин Милостивий, єпископ Турський
АНОНС: Капелани вшанують свого покровителя 25 жовтня, у день святителя Мартина Милостивого, єпископа Турського відбудуться заходи з нагоди вшанування цього угодника Божого.
24 жовтня 2017 р.
23 жовтня 2017 р., Луцьк. Учасники свята Собор Волинських святих і 25-ліття відродження Волинської православної богословської академії. Світлина з сайта Vpba.org.
У Луцьку відзначили Собор волинських святих та актовий день ВПБА З нагоди свята всіх угодників Волині і 25-ліття відродження Волинської православної богословської академії відбулися урочистості за участю дев’яти архієреїв.
24 жовтня 2017 р.
15 жовтня 2017 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл: залишай рішення за Богом Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді в 19-ту неділю після П’ятдесятниці наголосив на важливості довіри до Господа у складних ситуаціях.
16 жовтня 2017 р.
14 жовтня 2017 р. Вручення нагород військовослужбовцям і членам їх родин в кафедральному соборі Святої Трійці на завершення Божественної Літургії. Світлина інформаційної служби єпархії.
Єпархія відсвяткувала Покрову і День захисника України У храмах нашого краю відбулися урочисті Богослужіння, священнослужителі та миряни беруть участь у різних заходах із нагоди великого богородичного торжества та Дня захисника України...
14 жовтня 2017 р.
13 жовтня 2017 р. Вітання митрополита Луцького і Волинського Михаїла з днем ангела. Світлини інформаційної служби єпархії.
Єпархія відзначила день ангела митрополита У день святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі, у кафедральному соборі Святої Трійці відправили Божественну Літургію та подячний молебень із нагоди дня ангела митрополита Луцького і Волинського Михаїла...
13 жовтня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери