Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
19 квітня 2020 р. Митрополит Михаїл освячує пасхальні кошики на соборному подвір’ї. Світлина інформаційної служби єпархії
Великдень у кафедральному соборі Святої Трійці 19 квітня, на Світле Христове Воскресіння, Пасху, в луцькому кафедральному соборі Святої Трійці відбулись урочисті Богослужіння...
19 квітня 2020 р.
У волинських храмах – відправи Страсного тижня В останню седмицю перед Світлим Воскресінням Христовим у храмах єпархії, зокрема, кафедральному соборі Святої Трійці, правлять особливі Богослужіння.
17 квітня 2020 р.
12 квітня 2020 р. Освячення верби біля кафедрального собору Святої Трійці. Світлина з  сайта volynnews.com.
Як у Луцьку святкували Вербну неділю в умовах карантину З нагоди Входу Господнього в Єрусалим, або ж Вербниці, у храмах відбулись урочисті Богослужіння та освячення верби.
13 квітня 2020 р.
12 квітня 2020 р. Під час проповіді. Кадр з відео «12 каналу».
Проповідь архієрея: лице закриваємо, душу перед Богом відкриваємо Після Богослужіння на Вербну неділю в кафедральному соборі Святої Трійці митрополит Луцький і Волинський виголосив проповідь, у якій закликав до щирої віри в умовах карантину.
12 квітня 2020 р.
Кафедральний собор Святої Трійці
У луцькому соборі вербу освячуватимуть протягом трьох днів З нагоди великого свята Входу Господнього в Єрусалим освятити вербу в кафедральному соборі Святої Трійці можна буде в суботу, неділю та понеділок.
10 квітня 2020 р.
7 квітня 2020 р. Під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: усе, що стається в житті, перетворіть на благо Про позитивний погляд на обставини, які нас оточують, говорив митрополит Луцький і Волинський у проповіді на завершення Богослужіння...
8 квітня 2020 р.
29 березня 2020 р. Під час проповіді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей: не давайте хворіти душі, аби не хворіти тілу Митрополит Луцький і Волинський Михаїл наголосив на важливості духовного здоров’я під час проповіді на завершення Божественної літургії в кафедральному соборі Святої Трійці.
30 березня 2020 р.
Митрополит Луцький і Волинський Яків (Панчук)
У єпархії пом’янули владику Якова (Панчука) 16 березня митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив заупокійну літію на могилі митрополита Якова (Панчука) біля кафедрального собору Святої Трійці.
16 березня 2020 р.
15 березня 2020 р. Під час проповді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: не втрачайте віру У 2-гу неділю Великого посту митрополит Луцький і Волинський говорив про роль віри у житті людини.
15 березня 2020 р.
Волиняни вшанували пам’ять Великого Кобзаря Духовенство єпархії й миряни взяли участь у відзначенні чергової річниці упокоєння видатного українського поета, художника Тараса Шевченка...
10 березня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери