Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Черенюк Ярослав, священик
Священик Ярослав Черенюк
«Роль особистості в Церкві»: міжнародна конференція у ВПБА Науково-практична конференція відбулася у Волинській православній богословській академії з нагоди таких дат: 400-ліття луцького Хрестовоздвиженського братства, 220-річчя заснування Волинської духовної семінарії, піввікове служіння на столичній кафедрі Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.
22 травня 2016 р.
Перший вхід у храм і проводи на луцькому кладовищі У світлий четвер відбудеться перший вхід для богослужіння у церкву Воскресіння Христового, що будують на луцькому міському цвинтарі біля с. Гаразджа.
3 травня 2016 р.
20 листопада 2015 р. Відкриття V Міжнародного пленеру іконопису та сакрального мистецтва у виставковому залі обласної організації Спілки художників України. Світлина з сайта vpba.org
Представники ВПБА побували на вернісажі новочасного іконопису 20 листопада ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін, проректор з науково-дослідницької роботи священик Ярослав Черенюк і студенти взяли участь у відкритті V Міжнародного пленеру іконопису та сакрального мистецтва...
25 листопада 2015 р.
7 листопада 2015 р. Встановлення хреста на каплиці Воскресіння Христового на міському кладовищі. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл освятив накупольний хрест цвинтарної каплиці біля Гаразджі У Димитрівську поминальну суботу митрополит Луцький і Волинський відправив чин освячення хреста для поставлення його на бані новозбудованої церкви Воскресіння Христового на території Луцького міського кладовища.
9 листопада 2015 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери