Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Благодійність
Благодійність
27 грудня 2016 р. Благодійний вечір «Подаруй надію», де збирали гроші для постраждалого у ДТП юнака. Світлина з сайту volynnews.com.
У Луцьку моляться за юнака, постраждалого в ДТП За десятикласника Владислава Андрушківа, який досі перебуває в комі, підносять молитви у храмах. Небайдужі організовують благодійні заходи, збираючи гроші на лікування хлопця.
30 грудня 2016 р.
24 листопада 2016 р. Капелани відвідали школу-інтернат у Щасті. Світлини з архіву священика Матвія Олійника
Капелани: чергові благодійна поїздка та ротація (оновлено) Учасники ГО «Військові капелани Волині» вкотре відвідали зону АТО з гуманітарною допомогою...
2 грудня 2016 р.
Світлина з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка
Військові священики збирають гостинці дітям Сходу ГО «Військові капелани Волині» з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла проводить чергову благодійну акцію «Тепло сердець дітей Волині – ровесникам на Східній Україні»...
24 листопада 2016 р.
24 жовтня 2016 р. Капелани відвідують будиного дитячої творчості у м. Рожище. Світлина з архіву будинку дитячої творчості.
Капелани благословили дітей на написання ікони Голова ГО «Військові капелани Волині» протоієрей Михайло Бучак разом із іншими військовими священиками відвідав рожищанський Будинок дитячої творчості.
27 жовтня 2016 р.
19 – 21 жовтня 2016 р. Гуманітарний транш від німецього благодійного фонду «Україна. Допомога. Брайтшайд» для Володимир-Волинського благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі». Світлини з архіву протоієрея Микола Гінайла.
Священик допомагає отримати гуманітарну допомогу За сприяння протоієрея Миколи Гінайла німецький благодійний фонд «Україна. Допомога. Брайтшайд» передав у Володимир-Волинський черговий гуманітарний вантаж.
25 жовтня 2016 р.
27 вересня 2016 р. Передача укомплектованих рюкзаків для дітей Старобільська. Світлина з архіву єпископа Луганського і Старобільського Афанасія
Луганський архієрей висловив подяку волинському Єпископ Луганський і Старобільський Афанасій подякував митрополитові Луцькому і Волинському Михаїлові за участь духовенства й мирян нашої єпархії в акції «Ранець доброти»...
29 вересня 2016 р.
21 – 24 вересня 2016 р. Капелансько-волонтерська поїзда священослужителів в зону АТО. Світлини з архіву протоієрея Ігора Бігуна.
Ще одна група капеланів побувала в зоні АТО Цього разу на Донбас із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла поїхали військові священики з Володимирського й Ковельського районних та Шацького деканатів...
25 вересня 2016 р.
24 вересня 2016 р. У Володимир-Волинському. Благодійний концерт духового оркестру «Арсен». Світлини з архіву протоієрея Миколи Гінайла.
Володимирські музиканти продовжують добру справу Духовий оркестр ветеранів «Арсен» зіграв благодійний концерт на центральній площі Володимира-Волинського під час ярмарку.
25 вересня 2016 р.
11 – 15 вересня 2016 р. Військові капелани у зоні АТО. Світлини з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка.
Військові капелани єпархії відвідали зону АТО З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла 11–15 вересня проходила чергова капелансько-волонтерська поїздка на Схід України.
16 вересня 2016 р.
Збирають навчальне приладдя для дітей-сиріт зі Сходу ГО «Військові капелани Волині» з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла проводить акцію «Подаруй дитині можливість вчитися».
30 серпня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери